Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze webshop is open, onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Vanwege extreme drukte is de levertijd langer dan u van ons gewend bent.  Lees meer.....

Potgrond
vragen? 0344 22 81 00

Potgrond kopen keuze uit diverse soorten.

Bij Bomenenzo.nl vindt u diverse soorten goede potgrond, zoals Vivimus aanplantgrond. Dit kunt u gebruiken voor het herplanten van bomen, struiken en planten. Ook kunt u Vivimus Groente en Fruit bij ons kopen; dit is bio potgrond. Universele potgrond kunt u voor alles gebruiken. U bent verzekerd van veilig betalen en geniet van gratis bezorging bij besteding vanaf 300 euro.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Potgrond kopen:

Kies bij ons voor de juiste potgrond. De Vivimus aanplantgrond wordt veel gebruikt voor beuken. De schimmels en bacteriën stimuleren wortelgroei. Het wordt gebruikt voor het herplanten van bomen, struiken en planten. Potgronden bevatten voldoende voeding en grote hoeveelheden voor het eerste jaar. De hoeveelheid meststof is dusdanig aangepast dat het niet tot verbranding van de jonge wortels leidt. Vermeng de aanplantgrond met de grond uit het plantgat en zorg zo voor bemeste tuinaarde. Vivimus Groente en Fruit kan gebruikt worden voor fruitbomen en struiken. Deze biologische potgrond is luchtig en humusrijk voor bijvoorbeeld moestuin grond. Universele potgrond is eigenlijk, zoals de naam al doet vermoeden, voor alles te gebruiken. Zo gebruikt u bio potgrond universeel voor de vaste plant, planten en bloemen, tuinplanten, leibomen, dakbomen enzovoorts. In onze webshop vindt u losse zakken potgrond in diverse formaten, zoals potgrond 40l, 70l en potgrond universeel 40l. Bekijk en bestel snel de juiste potgrond.

Potgrond kopen bij Bomenenzo.nl:

Diverse soorten goede potgrond kopen doet u bij kwekerij Bomenenzo.nl. Bekijk en bestel de juiste potgrond voor uw tuin of balkon. Zo koopt u bij ons onder andere losse zakken potgrond voor aanplant, Vivimus aanplantgrond, potgrond universeel, Vivimus Groente en Fruit, Kleikorrels en Tuinturf in formaten universeel 40l, potgrond 40l en andere formaten. In ons assortiment vindt u daarnaast diverse soorten vaste plant, bloemen en planten. U bent verzekerd van veilig betalen en geniet van gratis bezorging bij besteding vanaf 300 euro.

Bomenenzo

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek nader berichtgeving, onze webshop blijft wel open. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.