Potgrond
Échte bodemverbeteraars voor een geslaagde aanplant!

Bij Bomenenzo.nl vind je diverse soorten goede potgrond, zoals Vivimus aanplantgrond. Dit kun je gebruiken voor het aanplanten van bomen, struiken en planten. Universele potgrond kun je voor alles gebruiken.

Potgrond

Van hoog naar laag sorteren

Potgrond

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Potgrond kopen

Kies bij ons voor de juiste potgrond. De Vivimus aanplantgrond wordt veel gebruikt voor beuken. De schimmels en bacteriën stimuleren wortelgroei. Het wordt gebruikt voor het herplanten van bomen, struiken en planten. Potgronden bevatten voldoende voeding en grote hoeveelheden voor het eerste jaar. De hoeveelheid meststof is dusdanig aangepast dat het niet tot verbranding van de jonge wortels leidt. Vermeng de aanplantgrond met de grond uit het plantgat en zorg zo voor bemeste tuinaarde. Vivimus Groente en Fruit kan gebruikt worden voor fruitbomen en struiken. Deze biologische potgrond is luchtig en humusrijk voor bijvoorbeeld moestuin grond. Universele potgrond is eigenlijk, zoals de naam al doet vermoeden, voor alles te gebruiken. Zo gebruikt u bio potgrond universeel voor de vaste plant, planten en bloemen, tuinplanten, leibomen, dakbomen enzovoorts. In onze webshop vindt u losse zakken potgrond in diverse formaten, zoals potgrond 40l, 70l en potgrond universeel 40l. Bekijk en bestel snel de juiste potgrond.

Potgrond kopen bij Bomenenzo.nl

Diverse soorten goede potgrond kopen doet u bij kwekerij Bomenenzo.nl. Bekijk en bestel de juiste potgrond voor uw tuin of balkon. Zo koopt u bij ons onder andere losse zakken potgrond voor aanplant, Vivimus aanplantgrond, potgrond universeel, Vivimus Groente en Fruit, Kleikorrels en Tuinturf in formaten universeel 40l, potgrond 40l en andere formaten. In ons assortiment vindt u daarnaast diverse soorten vaste plant, bloemen en planten. U bent verzekerd van veilig betalen en geniet van gratis bezorging bij besteding vanaf 300 euro.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00