Gaasmat verzinkt
Voor het creëren van een duurzame erfafscheiding.

Met hardhouten palen, clips en deze verzinkte gaasmatten maakt u eenvoudig en snel een duurzame tuinafscheiding. De gaasmatten zijn standaard 2 bij 3 meter. Op maat maken kan gedaan worden met een betonschaar of haakse slijper. Vlecht de hedera's door de mazen heen omhoog, zo groeit het snel vast en dicht.

Gaasmat verzinkt

Van hoog naar laag sorteren

Gaasmat verzinkt

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Al onze gaasmatten zijn verzinkt en zijn dus bestand tegen roest. Wanneer je de gaasmatten op maat knipt zullen de geknipte uiteinde gaan roesten. Deze matten hebben een afmeting van 3 x 2 meter. Ze zijn geschikt voor o.a. diverse soorten klimop en klimhortensia. 

De clips die wij erbij kunnen leveren zijn ook verzinkt en daardoor zeer duurzaam. Wij adviseren u vier clips per mat per paal te gebruiken.

De hardhouten palen zijn gladgeschuurd, zeer sterk en gaan lang mee. Leverbaar in de lengten 275 cm en 305 cm.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00