Bamboe Stokken
Milieuvriendelijke, zeer sterke stokken met een natuurlijke uitstraling.

Bamboe stokken kun je gebruiken voor het verbreden van je leirek of dakvorm. Bamboe stokken zijn ook geschikt voor het opbinden van klimplanten of fruitstruiken. Gebruik bindbuis voor het aanbinden van je plant, dit beschadigt niet en rekt met de groei van de plant mee.

Bamboe Stokken

Van hoog naar laag sorteren

Bamboe Stokken

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Bamboe stokken kopen

Bamboe stokken kun je voor diverse doeleinden gebruiken. Zo kunnen ze gebruikt worden voor het aanbinden van planten en struiken, zodat de plant stevig staat. Ook kun je er rekken mee maken waar planten tegenaan groeien. Daarnaast kun je bamboe stokken inzetten om takken van leibomen verder uit te leiden. Natuurlijk kunnen de bamboe stokken ook als decoratie dienen of als een tuinafscheiding. De stokken zijn dus erg veelzijdig. Bamboe is een natuurlijk product en geeft je tuin een prachtige, natuurlijke uitstraling. Bamboe is een stuk milieuvriendelijker dan kunststof. De bamboe stokken zijn daarnaast erg sterk en geven gegarandeerd jaren plezier.

Bamboe stokken kopen bij Bomenenzo.nl

Je koopt bamboe stokken van goede kwaliteit bij kwekerij Bomenenzo.nl. De stokken vind je bij ons in diverse afmetingen, onder andere 150 cm, 210 cm en 300 cm. Je kiest zelf hoeveel je er nodig denkt te hebben. Daarnaast koop je bij ons bindbuis. Hiermee bind je de plant aan de bamboe stok, zodat deze prachtig recht groeit. Ook vind je bij ons diverse andere accessoires waarmee je bijvoorbeeld een mooie, natuurlijke schutting creëert. 

TIP: Combineer de hardhouten plantenbak met de bamboe stokken en maak zo van uw buitenruimte een natuurlijke oase. 

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00