Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Bamboe Stokken
vragen? 0344 22 81 00

Bamboe stokken kopen keuze uit diverse lengte's

Bamboestokken kunt u gebruiken voor het verbreden van uw leirek of dakvorm. Bamboestokken zijn ook geschikt voor het omhoog opbinden van klimplanten of fruitstruiken zoals bijvoorbeeld druivenbessen of kiwi's. Gebruik bindbuis voor het aanbinden van uw plant, dit beschadigt niet en rekt met de groei van de plant mee.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Bamboestokken kopen:

Bamboestokken kunt u voor diverse doeleinden gebruiken. Zo kunnen ze gebruikt worden voor het aanbinden van planten en struiken, zodat de plant stevig staat. Ook kunt er rekken mee maken waar planten tegenaan groeien. Daarnaast kunt u bamboestokken inzetten om takken van leibomen verder uit te leiden. Natuurlijk kunnen de bamboestokken tevens als decoratie dienen of als een tuinafscheiding. De stokken zijn dus erg veelzijdig. Bamboe is een natuurlijk product en geeft uw tuin een prachtige, natuurlijke uitstraling. Bamboe is een stuk milieuvriendelijker dan kunststof. De bamboestokken zijn daarnaast erg sterk en geven gegarandeerd jaren plezier.

Bamboestokken kopen bij Bomenenzo.nl:

U koopt bamboestokken van erg goede kwaliteit bij kwekerij Bomenenzo.nl. De stokken vindt u bij ons in diverse afmetingen, onder andere 150 cm, 210 cm en 300 cm. U kiest zelf hoeveel u er nodig denkt te hebben. Daarnaast koopt u bij ons bindbuis. Hiermee bindt u uw plant aan de bamboestok, zodat deze prachtig recht groeit. Ook vindt u bij ons diverse andere accessoires waarmee u bijvoorbeeld een mooie, natuurlijke schutting creëert. Bij Bomenenzo.nl koopt u tevens allerlei soorten plantenbakken gemaakt van verschillende materialen. 

TIP: Combineer de hardhouten plantenbak met de bamboestokken en maak zo van uw buitenruimte een natuurlijke oase.