Bamboe Stokken
Milieuvriendelijke, zeer sterke stokken met een natuurlijke uitstraling.

Bamboestokken kunt u gebruiken voor het verbreden van uw leirek of dakvorm. Bamboestokken zijn ook geschikt voor het omhoog opbinden van klimplanten of fruitstruiken zoals bijvoorbeeld druivenbessen of kiwi's. Gebruik bindbuis voor het aanbinden van uw plant, dit beschadigt niet en rekt met de groei van de plant mee.

Bamboe Stokken
Van hoog naar laag sorteren
Stokken (Bamboe)

v.a.: € 0,75

Op voorraad: Ja
Bamboe Stokken
Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa. Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht, een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Bamboestokken kopen:

Bamboestokken kunt u voor diverse doeleinden gebruiken. Zo kunnen ze gebruikt worden voor het aanbinden van planten en struiken, zodat de plant stevig staat. Ook kunt er rekken mee maken waar planten tegenaan groeien. Daarnaast kunt u bamboestokken inzetten om takken van leibomen verder uit te leiden. Natuurlijk kunnen de bamboestokken tevens als decoratie dienen of als een tuinafscheiding. De stokken zijn dus erg veelzijdig. Bamboe is een natuurlijk product en geeft uw tuin een prachtige, natuurlijke uitstraling. Bamboe is een stuk milieuvriendelijker dan kunststof. De bamboestokken zijn daarnaast erg sterk en geven gegarandeerd jaren plezier.

Bamboestokken kopen bij Bomenenzo.nl:

U koopt bamboestokken van erg goede kwaliteit bij kwekerij Bomenenzo.nl. De stokken vindt u bij ons in diverse afmetingen, onder andere 150 cm, 210 cm en 300 cm. U kiest zelf hoeveel u er nodig denkt te hebben. Daarnaast koopt u bij ons bindbuis. Hiermee bindt u uw plant aan de bamboestok, zodat deze prachtig recht groeit. Ook vindt u bij ons diverse andere accessoires waarmee u bijvoorbeeld een mooie, natuurlijke schutting creëert. Bij Bomenenzo.nl koopt u tevens allerlei soorten plantenbakken gemaakt van verschillende materialen. 

TIP: Combineer de hardhouten plantenbak met de bamboestokken en maak zo van uw buitenruimte een natuurlijke oase. 

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00