Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze webshop is open, onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Vanwege extreme drukte is de levertijd langer dan u van ons gewend bent.  Lees meer.....

Blokvormen
vragen? 0344 22 81 00

Blokvormen kopen

Deze rechthoekige zuilen zijn zeer geschikt voor het planten langs lanen of solitair in uw (voor)tuin. De strakke blokvormen zijn gemakkelijk te snoeien, 1 tot 2 keer scheren per jaar is doorgaans voldoende.

De maten zijn 70 x 70 x 250 cm. De blokvormen die u bij ons kunt kopen worden geleverd op een draadkluit.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Deze kant en klare blokvormen zijn prachtig solitair te planten. De blokken zijn allemaal 250 hoog en compact van structuur. Het onderhouden is gemakkelijk, deze blokvormen hebben aan tweemaal scheren per jaar voldoende. Daarmee blijven ze strak van vorm en binnen de perken qua formaat. 

De verschillende soorten geven u een brede keuze. Op alle blokvormen zit 100% aangroei garantie. Hoewel dat zelden van toepassing is. De blokken worden met een dusdanig sterk wortelgestel geleverd dat er bijna nooit uitval is.

De maten zijn van alle soorten hetzelfde. 70 cm breed, 70 cm diep en 250 cm hoog.

Bomenenzo

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek nader berichtgeving, onze webshop blijft wel open. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.