kant en klaar haag blokvorm Carpinus betulus

Quickhedge Carpinus betulus

v.a.: € 260,00

Formaat
Hoogte , Breedte
November 2021
€ 260,00
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De kant-en-klare, kubusvormige Carpinus betulus is makkelijk te onderhouden en is behoudt zijn blad in de winter. Deze haagbeuk stelt weinig eisen aan de grond en past goed in elke soort tuin! Zoekt u een statige, kubusvormige haag, die makkelijk in onderhoud is én het hele jaar uw tuin siert? Dan is de Blokvorm Carpinus betulus de juiste keuze voor u!

Onze voordelen:

De haagboom Carpinus betulus groeit langzaam waardoor de Carpinus betulus weinig onderhoud nodig heeft. De heldergroene bladeren verkleuren goudgeel in de herfst. In april/mei komen er onopvallende bloemen aan de haagbeuk. De haagbeuk Caprinus is een zeer geschikte plant om zowel solitair als blokvorm neer te zetten. De compacte groei zorgt er voor dat het een mooie, vierkante zuil is die makkelijk te onderhouden is. De haagbeuk verliest pas zijn blad wanneer er een nieuw blad gaat groeien. De kant en klare haagbeuk van onze kwekerij heeft een afmeting van 70 x 70 x 250 cm.

Lees meer
De Carpinus betulus haagbeuk heeft niet veel onderhoud nodig. De haagbeuk dient één of twee keer gesnoeid te worden, afhankelijk van uw wensen. Wilt u een strakke vorm behouden? Dan is het raadzaam om de Carpinus betulus haagbeuk twee keer in het jaar te snoeien. De beste tijden om te snoeien zijn in het einde van de maand mei en dan nog één keer aan het eind van augustus. Door jaarlijks de haagbeuk te snoeien behoudt de haagbeuk zijn bladeren beter in de winter en behoudt u de kubusvorm van de haagbeuk.
Lees meer
De haagbeuk heeft vaak al genoeg aan het regenwater dat het opvangt. Toch is het raadzaam om de eerste twee jaar na aanplanten de haagbeuk van extra water te voorzien. Geef ongeveer 1x in de week één emmer/ gieter water aan de haagbeuk, behalve wanneer het veel regent heeft of vriest. Tijdens droge periodes kunt u het best de haagbeuk van extra water voorzien, geef dan 2 tot 3 x per week water.
Lees meer
De haagbeuk Carpinus betulus kan het hele jaar door geplant worden, behalve wanneer het vriest. De haagbeuk groeit op vrijwel alle grond soorten en kan op alle standplaatsen groeien. 1. Graaf een sleuf ongeveer 5 tot 10 centimeter dieper er breder dan de bak waar de wortels van de haag inzitten. 2. Maak de bodem van het gat los. 3. Zit er een jute zak of ijzeren korf om de wortels? Verwijder deze dan niet. Andere omhulsels, zoals plastic bakken, dienen voorzichtig verwijdert te worden. Voorkom dat de wortels beschadigen. 4. Meng de uitgegraven grond met een halve zak aanplantgrond zodat de haagbeuk voorzien wordt van alle voedingsstoffen. 5. Plant de haagbeuk en vul de sleuf op met de grond. 6. Druk de grond zachtjes aan en geef de haagbeuk voldoende water.
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:kant en klaar haag blokvorm Carpinus betulus
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Wat heb ik nodig om deze haag te planten?

Voor het aanplanten van een kant en klaarhaag heeft u de volgende producten nodig:

Is de kant en klaar haag hedera in diverse maten te koop cq hoogte en breedte ?

Er zijn 2 verschillende breedte maten leverbaar van kant en klaarhagen. De hagen van leverancier Quickhedge zijn 100cm breed. De overige hagen zijn 120cm breed.

De verschillende hoogten staan aangegeven bij het product. De meeste hagen zijn standaard 180cm hoog, maar sommige zijn zowel lager, als hoger leverbaar.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!