Tuin planten
vragen? 0344 22 81 00

Tuinplanten kopen online direct van de kwekerij

Veel van onze tuinplanten worden in pot geleverd en zijn daardoor jaarrond te planten. Hortensia's, vlinderstruiken en rhododendrons verdragen een snoeibeurt goed en zijn daardoor goed op maat te houden. Bodembedekkers en siergrassen staan mooi onder een boom op stam en voorkomen hiermee onkruid in uw border of tuin.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Tuinplanten kopen

Door een keuze te maken uit diverse Tuinplanten te denken aan:Lavendel ,Siergrassen, Buxus, Klimplanten enz. wordt uw tuin, balkon of terras een persoonlijk geheel. U kunt diverse Tuinplanten kopen en laten bezorgen.

Eigenschappen Tuinplanten

Iedere Tuinplant heeft zijn eigen persoonlijke eigenschappen wat hen bijzonder maakt. De eigenschappen zijn te vinden per plant in onze webshop.

Plantadvies

Voor ieder plekje in de tuin, terras of op balkon is er wel een geschikte plant. Te denken aan zon,half schaduw en schaduw,groenblijvend en bladverliezend. Als de keus gemaakt is kan er geplant worden. Maak de ondergrond onkruid vrij en goed los. Voeg eventueel om de ondergrond te verversen wat onbemeste potgrond toe.

Voor meer informatie over Tuinplanten kopen, aanbiedingen en andere opties kunt u altijd contact met ons opnemen. In onze Tuinplanten webshop zijn diverse planten te koop.