Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Tuinplanten
vragen? 0344 22 81 00

Tuinplanten kopen online direct van de kwekerij

Tuinplanten fleuren uw tuin direct op en geven de buitenruimte een mooie look. Veel van onze tuinplanten worden in pot geleverd en zijn dus het hele jaar door te planten. Hortensia'svlinderstruiken en rhododendrons verdragen een snoeibeurt goed en deze kunt u dan ook goed op maat houden. Ook hebben wij Bodembedekkers en siergrassen in onze collectie, zoals Leliegras, oftewel Liriope Muscari. Deze staan erg mooi onder een boom op stam en voorkomen hiermee onkruid in uw border of tuin. De meeste tuinplanten trekken dieren in de tuin aan, zoals bijen en vlinders. 

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Van hoog naar laag sorteren

Tuinplanten kopen:

Tuinplanten staan mooi in uw buitenruimte en geven de tuin of het balkon een prachtige sfeer. Zo verkopen wij niet alleen bloeiende tuinplanten online, maar hebben we ook terras en balkonplanten in ons assortiment. In ons ruime assortiment tuinplanten vindt u planten in verschillende kleuren, soorten en maten. Hebt u een kleinere buitenruimte, dan kunt u kiezen voor tuinplanten met een klein oppervlak. Met een grote tuin kiest u bijvoorbeeld voor de populaire tuinplant Blauwe Regen. Deze plant groeit met lange bloemtrossen en kan een hoogte bereiken van 7 tot 9 meter. Qua kleuren heeft u de keus uit tuinplanten met uitbundige kleuren, zoals roze, paars, blauw en geel. Houdt u uw tuin liever wat rustiger? Kies dan voor een vaste plant met witte bloemen, siergrassen of voor een soort die het hele jaar groen blijft. De kleur groen straalt rust uit en maakt van uw buitenruimte een mooi geheel. Kies bijvoorbeeld voor een klimop, zoals de Hedera Hibernica. In onze tuinplanten webshop is een divers assortiment tuinplanten te koop. Sommige tuinplanten houden van een plek in de volle zon en andere juist van schaduw. Voor iedere tuin vindt u dus wel een geschikte vaste plant. De tuinplanten kunt u door ons laten bezorgen.

Tuinplanten kopen bij Bomenenzo.nl:

De mooiste bloemen en planten kunt u snel en eenvoudig online kopen bij kwekerij Bomenenzo.nl. In onze tuinplanten webshop kunt u veilig betalen en bent u verzekerd van scherpe prijzen en een ruim assortiment tuinplanten online. Als u de verschillende soorten tuinplanten liever eerst bekijkt bent u van harte welkom op onze kwekerij in Lienden. De meeste tuinplanten zijn bij ons op voorraad en kunt u dus meteen meenemen. Neem contact met ons op over de actuele voorraad. Bent u op zoek naar bloeiende vaste planten, de Hedera Helix, Liriope Muscari, groenblijvende planten, wintergroene planten, bloeiende tuinplanten, exotische planten, bodembedekkende planten of heesters en bomen? Ook kunt u kiezen uit kant-en-klaarmatten, zoals de Vinca Minor. Naast de populaire tuinplant verkopen wij ook diverse soorten bladhoudende hagen, bladverliezende hagen en de groene beukenhaag, ook wel Fagus Sylvatica genoemd. Daarnaast vindt u bij ons groenblijvende bomen, de bladverliezende heester, de bladhoudende heester, Japanse Esdoorns en planten op stam. U kunt deze diverse planten en bomen kopen en laten bezorgen. Bij ons bent u zeker van veilig betalen en bij besteding vanaf 300 euro geniet u van gratis bezorging.

Tuinplanten verzorgen:

Er staan veel verschillende tuinplanten online die allemaal weer een andere verzorging nodig hebben. Zo geldt voor de bodembedekkende planten dat deze het liefst een plek hebben tussen bomen en heesters. De bodembedekkende planten, zoals de Lavendel en de Dwergmispel, onderdrukken de onkruidgroei in uw tuin en zijn dus ideaal voor mensen die niet te veel werk willen hebben aan de buitenruimte. De meeste bodembedekkers houden van een voedingsrijke grond en moeten na de bloeitijd worden getopt. Andere bloeiende vaste planten, zoals de Blauwe Regen, oftewel de Wisteria, houden van een vochthoudende grond en hebben in droge periodes veel water nodig. U kunt bij de tuinplanten zien welke verzorging er nodig is voor de specifieke soort. 

Tuinplanten snoeien:

Voor vrijwel alle bloeiende tuinplanten geldt dat ze af en toe gesnoeid moeten worden. Bij de ene tuinplant is dit omdat deze anders gaat woekeren. Bij andere soorten tuinplanten zorgt snoei ervoor dat de plant mooier tot bloei komt. Bij elke vaste plant vindt u wanneer de beste periode is om te snoeien en hoe u dit moet doen. Zo moeten bij de Hortensia, ook wel Hydrangea Paniculata genoemd, de bloemen ieder jaar afgeknipt worden. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de Hortensia uit te dunnen of een paar centimeter boven de grond geheel af te knippen. De Lavendel kan het beste als eerste in het voorjaar gesnoeid worden. In augustus snoeit u de Lavendel voor de tweede keer en haalt u de dode bloemen en stelen weg.

Tuinplanten planten:

In onze terras en balkonplanten en tuinplanten webshop vindt u voor ieder plekje in de tuin, terras of op balkon wel een geschikte plant. Zo hebben wij in ons brede assortiment tuinplanten die houden van de volle zon, halfschaduw of juist een schaduwrijke plek, bladverliezende, groenblijvende planten en wintergroene planten. Ook vindt u bij ons bloeiende vaste planten die dieren in de tuin aantrekken. Zo hebben wij diverse bijen en nectarplanten, zoals Lavendel en de Zonnehoed. Als u een keuze heeft gemaakt, kan er geplant worden. Maak hiervoor de ondergrond onkruidvrij en goed los. U kunt wat onbemeste potgrond toevoegen om de ondergrond te verversen. Geef na het planten altijd ruim water aan de tuinplant. 

De mooiste bloemen en planten vindt u in onze tuinplanten webshop. U kunt de verscheidende soorten tuinplanten eenvoudig online kopen voor scherpe prijzen en laten bezorgen. Zo vindt u bij ons de Hedera Helix, kant-en-klaarmat Vinca Minor, Hedera Hibernica, exotische planten en diverse terras en balkonplanten. Naast de tuinplant verkopen wij ook verschillende soorten bladhoudende hagen, bladverliezende hagen en de groene beukenhaag, ook wel Fagus Sylvatica genoemd. Daarnaast vindt u bij ons groenblijvende bomen, de bladverliezende heester, de bladhoudende heester, Japanse esdoorns en planten op stam. Vanaf 300 euro geniet u van gratis bezorging.