Magnolia Heaven Scent

Tulpen boom Heaven Scent Meerstammig

v.a.: € 39,50

Formaat
Struik Struik, Hoogte 100-125cm
€ 39,50
Struik Meerstammig, Hoogte 140-160cm
€ 82,50
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Magnolia Heaven Scent geeft in het voorjaar schitterende roze bloemen met een heerlijk frisse geur. De Magnolia is goed winterhard en heeft weinig verzorging nodig. Wanneer u een Magnolia Heaven Scent koopt heeft jaren plezier van een zeer sfeervolle struik in uw tuin. 

Onze voordelen:

De Magnolia Heaven Scent staat bekend om zijn prachtige zuiver roze bloemen die een heerlijke frisse geur afgeven. De prachtige bloemen aan deze magnolia groeien rechtop aan de kale takken. Vanaf april kunt u van deze schitterende bloemen genieten waarna al snel de fris groene bladeren tevoorschijn zullen komen. De Magnolia Heaven Scent is een volle boom die tussen de 5 en 8 meter hoog en breed kan worden. De bladeren van de Magnolia zullen in de herfst verkleuren naar geel waarna ze aan het einde van de herfst van de boom af zullen vallen.

 

Lees meer
De Magnolia heeft weinig onderhoud nodig. Een Magnolia Heaven Scent hoeft niet gesnoeid te worden. Wil u toch gaan snoeien let er dan op dat u de vorm van de Magnolia behoud. Snoei daarom alleen een stuk van de uitlopers af en ga niet de hoofdtakken snoeien. Snoei de Magnolia in het voorjaar na de eerst bloei.
Lees meer
Belangrijk is dat u vooral in de eerste periode na aanplanten de magnolia water geeft. Geef een keer per week water, wanneer het niet of nauwelijks geregend heeft. Het is altijd belangrijk om tijdens droge en warme periodes 2 á 3 keer per week water te geven, ook na de eerste periode na aanplanten.
Lees meer
Wanneer de Magnolia op een zonnige plaats in uw tuin staat heeft u kans dat de Magnolia Heaven Scent in de nazomer nogmaals prachtige bloemen geeft. Plant de Magnolia niet in te natte grond, hierdoor kunnen de wortels gaan rotten of bevriezen. De wortels van de Magnolia groeien namelijk zowel diepgaand ook oppervlakkig. Een Magnolia wordt niet graag verplaatst kijk daarom goed of de Magnolia op de plaats waar u deze wil planten ook nog kan groeien. Verder heeft de Magnoli graag wat beschutting tegen harde wind. Graaf een groot planten gat zodat de wortels van de Magnolia Heaven Scent niet kunnen beschadigen tijdens het plaatsen. Gebruik om het gat te dichten ook wat nieuwe aanplant grond. Geeft de Magnolia de eerste tijd voldoende water. Het is beter om de Magnolia Heaven Scent 2 keer per week flink water te geven dan iedere dag een beetje.
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Magnolia Heaven Scent
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!