Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Bodembedekkers
vragen? 0344 22 81 00

bodembedekkers online kopen

Bodembedekkers groeien laag over de grond en vormen zo een bedje. Hierdoor heeft onkruid geen kans. Doordat al soorten die wij verkopen groenblijvende bodembedekkers zijn kunt u het gehele jaar genieten van de prachtige planten en heeft onkruid geen kans. Verschillende soorten geven mooie, fijne bloemen. Zeer gemakkelijk en aan te raden zijn de Vinca minor en de Vinca minor Alba, de lekker geurende Lavendel Hidcote en de witte Lavendel Edelweiss. Gelijk een dichte beplanting? U kunt bij ons maar liefst 9 verschillende kant en klaarmatten kopen.

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Bodembedekkers kopen:

Bodembedekkers zijn de oplossing voor een onderhoudsvriendelijke tuin. Door het planten van bodembedekkers tegen onkruid geeft u onkruid geen kans. Er is een ruime keuze aan wintergroene bodembedekkers, bloeiende bodembedekkers . De standplaats van de Bodembedekkers verschilt per soort. Zo zijn er bodembedekkende vaste planten die graag in de schaduw staan, maar ook zijn er soorten die juist de voorkeur hebben voor een zonnige standplaats. Zo kunt u ook een het kale stukje onder uw heesters en bomen opfleuren met wat bodembedekkende planten. Naast losse plantjes die geschikt zijn voor een bodembedekking verkopen wij ook kant en klaarmatten. Wanneer u kiest voor een kant en klaarmat heeft u direct een prachtige groene en onderhoudsvriendelijke tuin. De hoeveelheid bodembedekkers hangt af van het aantal vierkante meter. Neem contact met ons op of kom langs in Lienden als u hier of over andere zaken vragen heeft. U kunt u bodembedekkers kopen bij ons op de kwekerij of bestel de juiste hoeveelheid bodembedekkers online en laat ze in uw tuin bezorgen. U hoeft dan alleen nog zelf de bodembedekkers planten om uw onderhoudsvriendelijke tuin te realiseren. 

Bodembedekkers kopen bij Bomenenzo.nl:

U kunt bij Bomenenzo bodembedekkers online kopen en laten bezorgen of kom langs op onze kwekerij in de Betuwe. In ons assortiment vindt u onder andere de Pachysandra Terminalis Variegeta, Maagdenpalm Vinca Minor, Pachysandra Terminalis Green Sheen, Alchemilla Mollis, schaduwkruid pachysandra terminalis, Cotoneaster Dammeri, Waldsteinia Ternata, Hedera Helix Glacier en kant en klaarmat Waldsteinia Ternata. Al deze soorten zijn bladhoudende bodembedekker. Naast deze bodembedekkers vindt u bij Bomenenzo.nl verschillende soorten vaste plant, heesters en bomen, zoals bijen- en nectarplanten, exotische planten, Ooievaarsbek Geranium, groenblijvende bomen, Liriope Muscari Moneymaker, Japanse Esdoorns en bodembedekkende planten. U geniet van gratis bezorging bij besteding vanaf 300 euro.

Bodembedekkers verzorgen:

Groenblijvende bodembedekkers zijn makkelijk in onderhoud. Wanneer de Bodembedekker te groot wordt kunt u deze snoeien. Ook kunt u voor een nog betere groei wat meststof of compost toevoegen in het voorjaar. Heeft u een Bodembedekker met bloemen, knip deze dan na de bloei uit de Bodembedekker.

Bodembedekkers snoeien:

Een bodembedekker heeft in principe geen snoei nodig. Wanneer de Bodembedekker te wijd uitloopt kunt u deze uitlopers afknippen. Wanneer u de bodembedekkende vaste planten te hoog vindt worden kunt u deze met een snoeischaar of heggenschaar snoeien tot 10 a 15 centimeter boven de grond. Doe dit in het vroege voorjaar zo kan er weer mooi nieuw fris en groen blad aan de Bodembedekker gaat groeien. Wanneer er na de snoei gaten in de Bodembedekker ontstaan vult u deze op met nieuwe planten. Het opruimen van de afgeknipte takken van de Bodembedekker kunt u het beste doen met een grashark. 

Bodembedekkers planten:

Er is voor iedere tuin en voor ieder plekje in uw tuin wel een plaatsje voor een geschikte bodembedekker. Zo krijgt u een tuin met bodembedekkers. Voor schaduw, zon, halfschaduw, onder bomen en langs vijvers. Wanneer u Bodembedekkers aanplant  maakt niet zoveel uit u kunt dit het hele jaar door doen met uitzondering als het vriest. Hoeveel bodembedekkers of bodembedekkende vaste planten u nodig heeft per vierkante meter hangt af van de grootte van de plek. Voor meer informatie over Bodembedekkers kunt u altijd contact met ons opnemen. In onze Bodembedekker webshop kunt u Bodembedekkers kopen.

Bij Bomenenzo.nl kunt u onder andere de volgende soorten bodembedekkers online kopen: Pachysandra Terminalis Variegeta, Maagdenpalm, Pachysandra Terminalis Green Sheen, Alchemilla Mollis, Cotoneaster Dammeri, Waldsteinia Ternata, Hedera Helix Glacier, Phlox subulata  kant en klaarmat Vinca Minor en kant en klaarmat Waldsteinia Ternata. Naast deze bodembedekkende planten vindt u bij Bomenenzo.nl verschillende soorten vaste plant, heesters en bomen, zoals bijen- en nectarplanten, exotische planten, Ooievaarsbek Geranium, groenblijvende bomen, Liriope Muscari Moneymaker, Japanse Esdoorns en bodembedekkende planten. U geniet van gratis bezorging bij besteding vanaf 300 euro.