Bomen en planten laten aanplanten door Bomenenzo

Hoewel Bomenenzo vooral een webwinkel is, zijn wij in het begin van 2015 begonnen met de aanplantservice. Deze extra dienst houdt in dat wij bij levering aan huis ook de bomen of haag in de grond planten. Wanneer u er boompalen heeft bij besteld worden die ook door ons geplaatst. Van het gat graven tot aan het aanbinden van de boompalen, alles wordt voor u gedaan.

Het enige wat wij aan u vragen is dat de plantplaats vrij is van straatwerk, puin, oude wortels, oude beplanting, stronken, grind, worteldoek, gras etc. Indien u stronken laat weg frezen, moet dit minimaal 40cm gedaan worden.

Liggen er kabels in de grond waar de boom geplant moet worden, graaft u deze dan zelf op. Wij zijn niet verantwoordelijk voor evt. schade aan deze kabels.

Mochten wij komen en de grond blijkt niet in orde of de bomen kunnen niet geplaatst worden door een andere oorzaak bij u in de tuin, zullen wij € 75,00 voorrijkosten in rekening brengen.

 

De aanplantservice kunt u bij laan-,lei-, bol-, dak-, en fruitbomen er bij bestellen via de website. Rechts naast het product vindt u het kopje verwante producten. Hierin staat de aanplantservice. Deze dienst kunt u dus makkelijk aan uw winkelmandje toevoegen.

Wilt u  Leibomen onderling laten doorverbinden met bamboestokken, zodat deze op 1 lijn komen te staan. Besteld u dan onze extra dienst voor het doorverbinden bij.

Bomen met een stamomtrek van 8-10 t/m 12-14 worden geplant voor €37,50 per stuk (incl 21% BTW). Bomen met een grotere omtrek, van 14-16 t/m 20-25  worden geplant voor €47,50 per stuk (incl 21% BTW). Oude Fruitbomen worden aangeplant voor € 100,00 per stuk (incl. 21% BTW).

Ook kunt u kiezen voor onderling doorverbinden van uw Leibomen. 

Ook hedera's en coniferen kunnen wij aanplanten. De kosten voor deze dienst is €15,00 per meter (incl. 21% BTW). Kant en Klaarhagen aanplanten kost € 50,00 per element (incl. 21% BTW).

Voor het aanplanten van tuinplanten zoals hortensia's, fruitstruikjes, siergrassen etc. kunt u een offerte aanvragen.

Bomenenzo heeft de kennis en ervaring in huis om hele tuinen en parken aan te leggen. Dit geldt uiteraard voor de beplanting. Wij kunnen u niet helpen bij grasvelden en grondverzet. Voor het aanplanten van een tuin of park of bedrijventerrein kunt u een offerte aanvragen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van advies voorzien en een bijpassende prijsopgave maken.

 

Hieronder ziet u een verzameling van projecten die wij aangeplant hebben.

 

Leilinden in rij Diverse bomenLeibomen in voortuin

 

dakbomen in borderaanplant kant en klaarhaag

 

drie dakplatanen aangeplant

Dikke dakplatanen maat 20-25. Deze dakplatanen hebben een volle kroon en worden met kluit geleverd. De onderbeplanting is gemaakt met siergrassen.

 

aanplant twee perenbomenPerenbomen aangeplant

Deze oude perenbomen zijn ruim 15 jaar oude en staan vol in het blad. De bomen geven al veel vruchten en zijn ongeveer 2,25 á 2,5 meter hoog.