Hedera
vragen? 0344 22 81 00

hedera kopen

Hederahagen zijn los te koop voor het vullen van een hekwerk of schutting. Nu hebben we echter ook kant en klaar hagen. Hierin zijn de hedera's al tot bovenin gegroeid en heeft u in mum van tijd een volle tuinafscheiding. Hedera groeit snel en met 1 tot 2 keer scheren per jaar houdt u de schutting mooi strak.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

    

 

Hedera kopen:

Hedera is een plant waar zowel de actieve als minder actieve tuinier alle kanten mee uit kan. De Hedera staat bekend als Klimop. En zoals bekend is is Klimop een uitstekende bodembedekker waarmee u de grond in uw tuin behoedt voor erosie. Ook groeit er geen onkruid door heen. Dat is wel zo dubbel praktisch. Het scheelt u zowel bemesting als onkruid wieden. Hedera is uitermate geschikt voor bodembedekking, erf afscheiding en muurbedekking. De klimop groeit snel en zal een betongaas schutting in een recordtijd beklimmen. Wilt u een lelijke muur aan het oog onttrekken? Hedera is een uitstekende groene keuze want de klimop plant is zelfhechtend.

Eigenschappen Hedera:

  • De Hedera geeft fris groen blad.
  • Het is een uitstekende en snel groeiende plant. Zijn hoogte kan circa 10 meter bereiken.
  • Is uitstekend te gebruiken voor bodembedekking/erf afscheiding en muurbedekking.
  • Kan het hele jaar door geplant worden. Let wel, buiten de vorst om.
  • Snoeitijd van de Klimop is mei/juni.
  • De plant is zelfhechtend.

 

Plantadvies Hedera:

De Hedera is een gemakkelijke plant. In vrijwel alle grondbodems voelt de Hedera zich thuis. Daarbij kan de Klimop het gehele jaar door geplant worden. Let wel, bij vorst in de grond niet. Als u de Hedera in de herfst plant geeft u de Hedera de tijd om zich sterk te kunnen wortelen. Wanneer u voor het voorjaar kiest, zal de Hedera direct gaan groeien. Dan is het wel belangrijk dat u de plant voldoende water geeft. Om een dichte begroeiing te creëren plaatst u 4 á 5 planten per strekkende meter. Snoeitijd van de Klimop is mei/juni.