Kant en klaar haag Hedera

Hedera Hibernica

v.a.: € 127,50

Formaat
Hoogte 120cm, Breedte 120cm
€ 127,50
Hoogte 180cm, Breedte 120cm
€ 132,50
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300,--.
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor €15,00.

Met de  Kant en klaar haag Hedera heeft u direct een groene afscheiding in uw tuin. Binnen twee maanden heeft u een dichte haag die veel privacy biedt. De Hedera haag is niet alleen winterhard maar ook nog eens wintergroen! Elke haag is 180 cm hoog, boven de grond, én 120 cm lang. Deze kant en klaar haag is daarom een echte privacy-topper!

Onze voordelen:

Deze kant en klare haag is binnen twee maanden, bij juiste verzorging, dichtgegroeid en zal zo voor veel privacy zorgen. De Hedera haag is een zeer sterke haagplant die op alle bodemsoorten kan groeien. Tevens is de Hedera winterhard én wintergroen waardoor de haag het hele jaar door voor voldoende privacy zorgt. De Hedera haag kunt u het hele jaar door snoeien, behalve tijdens vorst.

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kant en klaar haag Hedera
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Wat heb ik nodig om deze haag te planten?

Voor het aanplanten van een kant en klaarhaag heeft u de volgende producten nodig:

Is de kant en klaar haag hedera in diverse maten te koop cq hoogte en breedte ?

Er zijn 2 verschillende breedte maten leverbaar van kant en klaarhagen. De hagen van leverancier Quickhedge zijn 100cm breed. De overige hagen zijn 120cm breed.

De verschillende hoogten staan aangegeven bij het product. De meeste hagen zijn standaard 180cm hoog, maar sommige zijn zowel lager, als hoger leverbaar.

 

Heb je bij het begin en eind van de kant en klare hagen altijd een paal nodig? en zit hij erbij of moet je die apart bestellen ?

Als er geen paal aan het begin of eind aanwezig is in de tuin, moet er altijd een begin of eindpaal geplaatst worden. De palen, bevestigingsmaterialen moeten altijd los bijbesteld worden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!