Accessoires
Heb je een plantenbak van Bomenenzo op het oog? Bekijk dan ook eens onze accessoires. Hier vind je onder andere onderhoudsproducten.

Accessoires

Van hoog naar laag sorteren

Accessoires

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Onderhoudsproducten

Om optimaal van je plantenbakken te kunnen genieten, dien je ze goed te onderhouden. Veel werk is het niet, maar als je het goed bijhoudt zul je veel langer plezier hebben van je aankoop!

Zo vind je bij Bomenenzo een Polyester Cleaner en een Polyester Protector. Beiden bedoeld om de polyester plantenbakken te onderhouden. Met de Cleaner maak je de plantenbakken goed schoon en met de Protector breng je een beschermlaagje aan. Zo verleng je de duurzaamheid van je polyester plantenbak en geef je je tuin een verzorgde uitstraling.

Onze Roestversneller is bedoeld voor de Cortenstaal plantenbakken. Om het oxidatieproces van 4 tot 6 maanden te versnellen, kun je de roestversneller gebruiken. Zo krijgt de plantenbak van cortenstaal sneller zijn karakteristieke roestbruine kleur! 

Heb je nog vragen over één van onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice - zij helpen je graag verder!

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00