Magnolia grandiflora Gallisoniensis

Magnolia grandiflora Gallisoniensis

v.a.: € 105,00

Formaat
Stamomtrek 6-8cm, Stamhoogte 160-180cm, Totaalhoogte 210-240cm
€ 147,50
Stamomtrek 8-10cm, Stamhoogte 180-190cm, Totaalhoogte 230-250cm
€ 167,50
Stamomtrek 10-12cm, Stamhoogte 180-190cm, Totaalhoogte 230-250cm
€ 215,00
Struik , Totaalhoogte 140-160cm
€ 165,00
Struik , Totaalhoogte 100-120cm
€ 105,00
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

Magnolia Grandiflora Gallisoniensis is een groenblijvende struik. De Magnolia krijgt grote roomwitte tulpvormige bloemen die heerlijk geuren. Deze bloemen kunnen tot wel 25 cm groot zijn! De Magnolia is winterhard. De Magnolia Grandiflora Gallisoniensis groeit op vrijwel alle grondsoorten, met een voorkeur voor een licht zure grond.

Onze voordelen:

 

De Magnolia Grandiflora Galissoniensis is bekend doordat deze Magnolia het gehele jaar groenblijvend is. De Magnolia heeft glanzende donker groene bladeren die aan de onderkant een roestkleur hebben. Vanaf mei zullen de eerste bloemen aan de Tulpen boom verschijnen. De bloemen hebben een roomwitte kleur en geuren heerlijk. Aan deze Magnolia groeien bloemen van wel 25 cm groot. De Magnolia Grandiflora Galissoniensis kan tot wel 8 meter hoog worden.

 

Lees meer
De Magnolia Grandiflora Galissoniensis is vrij van onderhoud. Het is zelfs beter wanneer u de Magnolia niet snoeit. Wanneer u gaat snoeien gaat snel de natuurlijke vorm verloren. Als u de Magnolia toch een snoeibeurt wil geven doe dit dan na de eerst bloei. Zo is de kans op beschadiging van uw Magnolia Grandiflora Galissoniensis het kleinst.
Lees meer
De eerste tijd na aanplanten is het belangrijk dat u de Magnolia voldoende water geeft. Hoe droger en warmer het weer, hoe meer water de plant nodig heeft. U kunt beter de Magnolia twee keer in de week flink wat water geven dan iedere dag een beetje water. Geef geen water tijdens vorst. Ook na de eerste tijd na aanplanten kunt u tijdens de warme en droge zomermaanden de plant 2 á 3 keer per week water geven.
Lees meer
Plant de Magnolia niet in te natte grond, hierdoor kunnen de wortels gaan rotten of bevriezen. De wortels van de Magnolia groeien namelijk zowel diepgaand ook oppervlakkig. Een Magnolia wordt niet graag verplaatst kijk daarom goed of de Magnolia op de plaats waar u deze wil planten ook nog kan groeien. Verder heeft de Magnoli graag wat beschutting tegen harde wind. Graaf een groot planten gat zodat de wortels van de Magnolia Grandiflora Galissoniensis niet kunnen beschadigen tijdens het plaatsen. Gebruik om het gat te dichten ook wat nieuwe aanplant grond. Geeft de Magnolia de eerste tijd voldoende water. Het is beter om de Magnolia Grandiflora Galissoniensis 2 keer per week flink water te geven dan iedere dag een beetje.

 

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Magnolia grandiflora Gallisoniensis
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!