Bomen voor in de tuin
Indrukwekkende toppers ter decoratie, voor meer schaduw, óf als natuurlijke erfafscheiding.
Bomen in de tuin zijn van onschatbare waarde. Ze zorgen voor verkoeling, een flinke dosis zuurstof, zijn geliefd bij dieren én natuurlijk echte sfeermakers. Laat je bij ons inspireren door talloze bomen in allerlei soorten, maten en kleuren, die van jouw tuin een groen paradijs maken!

Bomen voor in de tuin

Van hoog naar laag sorteren

Bomen voor in de tuin

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Bomen voor in de tuin kopen:

Ben je op zoek naar bomen voor in de tuin? Ontdek dan snel ons ruime assortiment met bomen van topkwaliteit. Of je nu op zoek bent naar een boom voor decoratie, voor meer schaduw of om een natuurlijke afscheiding te creëren: we hebben het allemaal. Denk hierbij aan leibomen, dakbomen, bolbomen, blokbomen, bloesembomen, zuilbomen, treurbomen en laanbomen. Ook vind je in ons assortiment veel verschillende appelbomen, perenbomen, kersenbomen, pruimenbomen, perzikbomen en notenbomen. Ideaal voor in een kleine tuin, middelgrote tuin of grote tuin. Bomen voor in de tuin kopen doe je bij Bomenenzo.nl! Geniet het hele jaar door van een prachtige boom. Jarenlang plezier gegarandeerd.

Bomen voor in de tuin kopen bij Bomenenzo.nl:

Bomen voor in de tuin kopen bij Bomenenzo.nl gaat snel en eenvoudig. Bekijk op je gemak de producten in onze webshop. Mix & match verschillende soorten voor een verrassend resultaat in jouw tuin, voeg ze toe aan ‘mijn winkelwagen’ en kies een betaalmethode naar keuze. Groot voordeel is dat alles direct leverbaar is uit eigen kwekerij. Wij leveren uitsluitend topkwaliteit tegen scherpe prijzen. Snelle levering door heel Nederland en België, waar je zich ook bevindt! Je mag ook gerust langskomen op onze kwekerij in Lienden. Van maandag t/m zaterdag staan onze medewerkers voor je klaar voor een passend advies. De kwekerij ligt vlakbij de A15.

Bomen voor in de tuin verzorgen:

Je kunt bij ons terecht voor veel verschillende soorten bomen. Bomen voor in de tuin verzorgen is in principe niet moeilijk, maar de precieze verzorging verschilt per boom. Op de productpagina’s vindt je meer informatie. Je kunt ook altijd contact met ons opnemen, wij staan je graag te woord. Voor alle bomen en planten doet het bodemverbeterende middel Vivimus universeel wonderen. De grond wordt er vruchtbaarder van. Zo staat je boom mooi in blad en groot hij goed de hoogte in.

Bomen voor in de tuin snoeien:

De snoeitijd en snoeiwijze van bomen verschilt per soort. Ook hierbij raden we je aan om goed de producttekst te lezen. De meeste bomen hoeven niet per se veel gesnoeid te worden. Ze vragen dus weinig onderhoud. Wel is het zo dat ze compact en mooi in vorm blijven door ze regelmatig te snoeien. De meeste bomen snoei je in de winter, wanneer ze in ruststand zijn. Omdat er geen bladeren aan de takken zitten ziet je het beste waar er takken weggeknipt kunnen worden. Veel takken kun je gewoon wegsnoeien met een goede snoeischaar. Voor dikke takken heb je een handzaag nodig.

Bomen voor in de tuin planten:

De beste tijd om een boom te planten is het voorjaar (net voor de bloei) of het najaar (nadat de bladeren zijn gevallen, maar vóór de vorst invalt). Hiermee is de kans het grootst dat de inworteling slaagt. Gebruik bij het aanplanten het biologische Vivimus universeel. Ideaal om de grond wat extra voeding te geven en de groei van je boom te bevorderen. Maak bij het graven het plantgat niet te diep. De omvang van het plantgat moet ongeveer drie keer zo groot als de kluit zijn. Zorg ervoor dat de kluit nat is door hem in een emmer met water te zetten. Maak de grond in het gat goed los en zet de kluit erin. Zet er een boompaal met boomband naast voor extra steun. Staat de boom op een winderige plek? Dan raden we je aan om twee boompalen te gebruiken. Vul het overgebleven gat tot slot aan met aarde en geef voldoende water.

TIP: Ben je gek op taarten bakken? Plant dan eens een appelboom in je tuin. Wat is er nu leuker dan je vrienden, familie en collega’s trakteren op een heerlijk stuk appelaart met appels uit eigen tuin?
TIP:
Wil je graag diepte in je tuin creëren? Dan raden we je aan om bomen in verschillende hoogtes te bestellen. Bekijk de productpagina van de boom waar je in geïnteresseerd bent voor meer informatie over de uiteindelijke hoogte.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00