Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Bomen voor in de tuin
vragen? 0344 22 81 00

Bomen voor in de tuin kopen | Uit eigen kwekerij | Snelle levering

Bomen voor in een tuin kopen doet u gemakkelijk online bij Bomenenzo.nl. Bekijk snel ons veelzijdige assortiment bomen. Maak van uw tuin een groen paradijs en bestel een prachtige boom voor in uw tuin! Snelle levering door heel Nederland en België. 

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Bomen voor in de tuin kopen:

Bent u op zoek naar bomen voor in de tuin? Ontdek dan snel ons ruime assortiment met bomen van topkwaliteit. Of u nu op zoek bent naar een boom voor decoratie, voor meer schaduw of om een natuurlijke afscheiding te creëren: we hebben het allemaal. Denk hierbij aan leibomen, dakbomen, bolbomen, blokbomen, bloesembomen, zuilbomen, treurbomen en laanbomen. Ook vindt u in ons assortiment veel verschillende appelbomen, perenbomen, kersenbomen, pruimenbomen, perzikbomen en notenbomen. Ideaal voor in een kleine tuin, middelgrote tuin of grote tuin. Bomen voor in de tuin kopen doet u bij Bomenenzo.nl! Geniet het hele jaar door van een prachtige boom. Jarenlang plezier gegarandeerd.

 

Bomen voor in de tuin kopen bij Bomenenzo.nl:

Bomen voor in de tuin kopen bij Bomenenzo.nl gaat snel en eenvoudig. Bekijk op uw gemak de producten in onze webshop. Mix & match verschillende soorten voor een verrassend resultaat in uw tuin, voeg ze toe aan ‘mijn winkelwagen’ en kies een betaalmethode naar keuze. Groot voordeel is dat alles direct leverbaar is uit eigen kwekerij. Wij leveren uitsluitend topkwaliteit tegen scherpe prijzen. Snelle levering door heel Nederland en België, waar u zich ook bevindt! U mag ook gerust langskomen op onze kwekerij in Lienden. Van maandag t/m zaterdag staan onze medewerkers voor u klaar voor een passend advies. De kwekerij ligt vlakbij de A15.

 

Bomen voor in de tuin verzorgen:

U kunt bij ons terecht voor veel verschillende soorten bomen. Bomen voor in de tuin verzorgen is in principe niet moeilijk, maar de precieze verzorging verschilt per boom. Op de productpagina’s vindt u meer informatie. U kunt ook altijd contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord. Voor alle bomen en planten doet het bodemverbeterende middel Vivimus universeel wonderen. De grond wordt er vruchtbaarder van. Zo staat uw boom mooi in blad en groot hij goed de hoogte in.

 

Bomen voor in de tuin snoeien:

De snoeitijd en snoeiwijze van bomen verschilt per soort. Ook hierbij raden we u aan om goed de producttekst te lezen. De meeste bomen hoeven niet per se veel gesnoeid te worden. Ze vragen dus weinig onderhoud. Wel is het zo dat ze compact en mooi in vorm blijven door ze regelmatig te snoeien. De meeste bomen snoeit u in de winter, wanneer ze in ruststand zijn. Omdat er geen bladeren aan de takken zitten ziet u het beste waar er takken weggeknipt kunnen worden. Veel takken kunt u gewoon wegsnoeien met een goede snoeischaar. Voor dikke takken heeft u een handzaag nodig.

 

Bomen voor in de tuin planten:

De beste tijd om een boom te planten is het voorjaar (net voor de bloei) of het najaar (nadat de bladeren zijn gevallen, maar vóór de vorst invalt). Hiermee is de kans het grootst dat de inworteling slaagt. Gebruik bij het aanplanten het biologische Vivimus universeel. Ideaal om de grond wat extra voeding te geven en de groei van uw boom te bevorderen. Maak bij het graven het plantgat niet te diep. De omvang van het plantgat moet ongeveer drie keer zo groot als de kluit zijn. Zorg ervoor dat de kluit nat is door hem in een emmer met water te zetten. Maak de grond in het gat goed los en zet de kluit erin. Zet er een boompaal met boomband naast voor extra steun. Staat de boom op een winderige plek? Dan raden we u aan om twee boompalen te gebruiken. Vul het overgebleven gat tot slot aan met aarde en geef voldoende water.

 

TIP: Bent u gek op taarten bakken? Plant dan eens een appelboom in uw tuin. Wat is er nu leuker dan uw vrienden, familie en collega’s trakteren op een heerlijk stuk appelaart met appels uit eigen tuin?
TIP:
Wilt u graag diepte in uw tuin creëren? Dan raden we u aan om bomen in verschillende hoogtes te bestellen. Bekijk de productpagina van de boom waar u in geïnteresseerd bent voor meer informatie over de uiteindelijke hoogte.