Dakmoerbei Fruitless

Morus platanifolia Fruitless

v.a.: € 110,00

Formaat
Stamomtrek 12-14cm, Stamhoogte 220, Totaal hoogte 220-240cm
€ 155,00
Stamomtrek 10-12cm, Stamhoogte 220, Totaal hoogte 220-240cm
Juli 2021
€ 110,00
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Fruitless dakmoerbei is zeer geschikt voor op terrassen en parkeerplaatsen. Deze Moerbei geeft (bijna) geen vruchten, zodat uw terras, parkeerplaats, tuinmeubelen etc. schoon blijven. Hij bloeit wel met witte bloemen en geeft grote bladeren waardoor een snel dicht dak ontstaat. De Morus platanifolia Fruitless is makkelijk in onderhoud.

Onze voordelen:


Oorspronkelijk komt de Dakmoerbei Fruitless voor in het Middellands Zeegebied. Maar deze boom doet het ook prima in ons land. Deze boom groeit struikvormig met een brede groei en hierdoor dus zeer geschikt als Dakboom. De Dakmoerbei groeit vanaf mei met groot groen glanzend blad uit tot een groene parasol. In de herfst verliest de boom langzaam zijn bijna niet verkleurde blad.  De vorm van de Dakmoerbei ontstaat doordat tijdens de groei de top is omgebogen zodat de zijtakken horizontaal gaan groeien. Om de takken goed te kunnen lijden word er bovenaan de boom een frame geplaatst zo bent u verzekerd van een prachtige dicht groene parasol.

De oorspronkelijke Moerbei boom geeft veel vruchten maar deze Fruitless boom is zo gekweekt dat er geen vruchten aan de boom groeien. Hierdoor kunt u prima onder de boom uw tuinset plaatsen want vlekken krijgt u niet van deze boom. Naast de Fruitless moerbei kunt u bij ons ook de Dakmoerbei vruchtdragend kopen.

 

 

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dakmoerbei Fruitless
Uw waardering

Onze kwekerij is tot 14 mei gesloten voor bezoek.

U kunt in onze webshop wel bestellen en inspiratie opdoen.

Wij hopen op uw begrip.