Taxus Hillii

Taxus media Hillii

v.a.: € 19,50

Formaat
Totaal hoogte 60-80cm
€ 19,50
Totaal hoogte 80-100cm
€ 23,50
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Taxus media Hillii is een groenblijvende en zeer winterharde haagplant. Met deze taxus creëert u een volle haag tot 2 meter hoogte, maar ook los is de plant een echte eye-catcher. Makkelijk in onderhoud en bijna geen snoeiwerk!

Onze voordelen:

Taxus media Hillii kopen:

Bent u op zoek naar een makkelijk te onderhouden taxus om een mooie dichte haag in uw tuin aan te leggen? Een Taxus media Hillii kopen doet u bij Bomenenzo.nl! Bij ons kunt u terecht voor haagplanten van hoge kwaliteit uit onze eigen kwekerij. De Taxus media Hillii, ook wel ‘Taxus Hillii’ of ‘Venijnboom Hillii’ genoemd, is een zeer winterharde haagplant die in alle seizoenen groen blijft. De plant is zeer vol en compact, waardoor hij perfect is als afscheiding. Hij groeit langzaam en bereikt een hoogte van ongeveer 2 meter. Hierdoor heeft deze taxus bijna geen onderhoud nodig. De Taxus media Hillii is niet alleen mooi als haag: ook solitair komt deze haagplant uitstekend tot zijn recht. Een must-have voor in iedere tuin!

TIP: Wilt u er lekker beschut bij zitten in uw tuin? Met de Taxus media Hillii creëert u een dichtbegroeide haag. Pottenkijkers zijn verleden tijd!
TIP:
De naalden van de venijnboom Hillii zijn giftig. We raden u daarom aan om tuinhandschoenen te dragen tijdens het snoeien.

 

  • Bloeikleur: N.v.t. (geen bloemen)
  • Bloeitijd: N.v.t. (geen bloemen)
  • Bladkleur: Groen
  • Groenblijvend: Ja 
  • Standplaats: Zon, halfschaduw of schaduw
  • Hoogte: 2 meter
  • Winterhard: Ja
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Taxus Hillii
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!