Leylandii

Haagconifeer

v.a.: € 8,95

Formaat
Afmeting , Stamhoogte NVT, Totaalhoogte
November 2021
€ 8,95
Afmeting 125-150 cm., Stamhoogte NVT, Totaalhoogte 125-150cm
November 2021
€ 11,50
Afmeting 150-175 cm., Stamhoogte NVT, Totaalhoogte 150-175cm
November 2021
€ 14,50
Afmeting 175-200 cm., Stamhoogte NVT, Totaalhoogte 175-200cm
November 2021
€ 16,50
Afmeting 200-225 cm., Stamhoogte NVT, Totaalhoogte 200-225cm
November 2021
€ 18,25
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Leylandii conifeer is de snelst groeiende conifeer. Per jaar groeit de Cupressocyparis Leylandii coniferen boom ongeveer 80-90 centimeter. Door zijn compacte groei kunt u de Leylandii gemakkelijk naar wens laten vormen als dichte haag in uw tuin. Deze Leylandii wordt vaak gebruikt als goedkoper alternatief voor de (dure) taxus. Wilt u de Leylandii komen afhalen, bestel deze dan vooraf om teleurstelling te voorkomen.

Nieuw: aanplantservice. Vraag een passende offerte aan en ervaar het gemak van onze aanplantservice.

Onze voordelen:

Leylandii conifeer kopen:

De Leylandii conifeer is de snelst groeiende conifeer en vormt al vrij snel een dichte haag. Het dichtgroeien duurt wel wat langer dan bij Thuja’s. Zo heeft u een groene haag en natuurlijke afscheiding in uw tuin staan. De Leylandii groeit circa 80 tot 90 centimeter per jaar. De Cupressocyparis Leylandii, hoe de haagplant ook wel genoemd wordt, behoudt het hele jaar zijn groene kleur. De Leylandii hagen hebben geen bladeren, maar een soort naalden. Deze naalden zijn mooi groen en geven een prachtige sfeer aan uw buitenruimte. De naalden voelen zachter aan dan bij naaldbomen. Ons plantadvies luidt om 3 Leylandii’s per strekkende meter aan te houden. Bij Bomenenzo.nl kunt u de Leylandii conifeer kopen rechtstreeks uit eigen kwekerij en niet met blote wortels, maar met kluit. U bent van harte welkom bij onze kwekerij in Lienden, maar uw vraag stellen kan natuurlijk ook door contact op te nemen. Zo kunnen wij u via de mail of telefonisch advies geven. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van een veilige betaling, scherpe prijzen en een goede kwaliteit. Naast de Leylandii conifeer vindt u bij ons diverse vaste planten en kunt u uit andere haagplanten kiezen, zoals de Rode Beuk, Taxus Baccata, Laurier Herbergii, Laurier Novita, Laurier Etna, Taxus Media Hillii, verschillende grote haagelementen en kant en klaar hagen. Creëer bijvoorbeeld eens een gemengde haag.

Leylandii conifeer verzorgen:

De groene Leylandii conifeer behoeft niet veel verzorging. De haagplant kan op elke standplaats geplant worden, zowel in de zon, als ook in halfschaduw of schaduw. Door de snelle groei is het goed als u de haagplant 2 keer per jaar snoeit, zodat deze de gewenste hoogte behoudt. U kunt in het voorjaar wat mest of extra voeding geven aan de coniferen haag. In warme en droge periodes is het van belang dat u ongeveer 2 keer per week water geeft. Zorg er hierbij voor dat de naalden van de Conifeer Cupressocyparis Leylandii droog blijven, zodat deze niet verbranden in de felle zon.

Leylandii conifeer snoeien:

Zorg er bij het snoeien voor dat u de bovenkant smaller houdt dan de onderzijde van de haag. Snoei daarnaast niet te ver terug op het oude hout; de Leylandii kan dan vaak niet meer herstellen. Het snoeien kunt u doen in de maanden mei en begin juni. U kunt de haag vervolgens ook aan het einde van de zomer (augustus) snoeien om de Leylandii hagen zo strak de winterperiode in te laten gaan. Met vorst is het beter om niet meer te snoeien, om schade te voorkomen.

Leylandii conifeer planten:

Het aanplanten van de groene Leylandii conifeer kan het hele jaar door gebeuren, behalve als het vriest of bij felle zonneschijn. Na het planten is het belangrijk dat u water geeft aan de haag. Zorg wel voor een waterdoorlatende grond, want de Leylandii houdt niet van natte voeten. De juiste plantafstand is 3 Leylandii hagen per strekkende meter. Op die manier heeft u een mooie groene haag staan.

Bij Bomenenzo.nl kunt u de Leylandii conifeer kopen rechtstreeks uit eigen kwekerij en niet met blote wortels, maar met kluit. U bent van harte welkom bij onze kwekerij in Lienden, maar uw vraag stellen kan natuurlijk ook door contact op te nemen. Zo kunnen wij u via de mail of telefonisch advies geven. Daarnaast bent u bij ons verzekerd van een veilige betaling, scherpe prijzen en een goede kwaliteit. Naast de Leylandii conifeer vindt u bij ons diverse vaste planten en kunt u uit andere haagplanten kiezen, zoals de Rode Beuk, Taxus Baccata, Laurier Herbergii, Laurier Novita, Laurier Etna, Taxus Media Hillii, verschillende grote haagelementen en kant en klaar hagen. Creëer bijvoorbeeld eens een gemengde haag.

  • Bloeikleur: N.v.t. (geen bloemen)
  • Bloeitijd: N.v.t. (geen bloemen)
  • Bladkleur: Groen
  • Groenblijvend: Ja
  • Standplaats: Zon, halfschaduw, schaduw
  • Hoogte: 200cm
  • Winterhard: Ja
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Leylandii
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!