Kant en klaar haag Prunus lusitanica Angustifolia

Portugese Laurier kant en klaar haag

v.a.: € 225,00

Formaat
Hoogte 150cm, Breedte 100cm
€ 225,00
Hoogte 180-200cm, Breedte 100cm
€ 255,00
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

De Prunus lusitanica Angustfolia is een laurier die zeer dicht wordt. Deze Portugese laurier is groenblijvend en winterhard. Standplaats kan overal zijn, maar in het zonlicht wordt de Prunus lusitanica Angustfolia het mooist. De kant-en-klaar haag zorgt ervoor dat u gelijk een compacte, dichte haag heeft in uw tuin.

Elke bak is 106 cm lang en 40 cm breed.

Onze voordelen:

De Kant en klaar haag Prunus lusitanica Angustifolia is beter bekend als de Portugese Laurier. Deze soort lijkt erg op de Prunus lusitanica, maar is kleiner en compacter van vorm. Tevens zijn de bladeren kleiner en donkergroen. De kant-en-klaar haagt leent zich goed voor strakke vormen en is makkelijk in onderhoud. In de maand juni krijgt de wintergroene Laurier witte bloemen die de haag sieren. Daarna, in augustus, maken de trossen bloemen plaats voor dieprode bessen. Net als elke ander laurier kunt u de bessen en bladeren niet eten. Ook stelt de haag weinig eisen aan de bodem en is hij gemakkelijk zelf te planten. Koop je meerdere kant-en-klaar hagen om een grote heg te maken? Je krijgt bij ons standaard bevestigingsclips meegeleverd om onderlinge schermen te verbinden. De kant en klaar haag is 200 cm hoog.

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kant en klaar haag Prunus lusitanica Angustifolia
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Wat heb ik nodig om deze haag te planten?

Voor het aanplanten van een kant en klaarhaag heeft u de volgende producten nodig:

Is de kant en klaar haag hedera in diverse maten te koop cq hoogte en breedte ?

Er zijn 2 verschillende breedte maten leverbaar van kant en klaarhagen. De hagen van leverancier Quickhedge zijn 100cm breed. De overige hagen zijn 120cm breed.

De verschillende hoogten staan aangegeven bij het product. De meeste hagen zijn standaard 180cm hoog, maar sommige zijn zowel lager, als hoger leverbaar.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!