Kant en klaarhaag Elaeagnus Ebbingei

Elaeagnus Ebbingei

v.a.: € 210,00

Formaat
Hoogte 160-180cm, Breedte 100cm
Herfst 2021
€ 210,00
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De olijfwilg (Elaeagnus Ebbingei) kant-en-klaar haag is een absolute topper er wordt daarom ook veel verkocht. Met deze kant en klare haag zorgt ervoor dat u gelijk een groene afscheiding in uw tuin heeft. Ook is deze olijfwilg één van de weinige planten zeelucht en wind goed kan verdragen, deze haag is dan ook uiterst sterk. En wat helemaal perfect is aan deze haag, is dat deze het hele jaar door groen blijft. Hierdoor heeft u altijd een groene afscheiding die veel privacy in uw tuin brengt.

 

Onze voordelen:

De Elaeagnus Ebbingei staat in Nederland bekend als de olijfwilg. Deze olijfwilg is groenblijvend en heeft een grijsachtig blad. In juni en juli bloeit hij wit. De olijfwilg is winterhard en erg sterk. De Elaeagnus Ebbingei groeit op elke grondsoort maar heeft een voorkeur voor een droge, zoute bodem. Zowel schaduw als volle zon kan hij goed verdragen. Deze plant kan zeer goed tegen zeelucht en wind. Dit is vrij bijzonder voor groenblijvende kant en klaar hagen. De kant en klaar haag wordt geleverd in een bak van 106 cm lang en 40 cm breed en de bak weegt 75kg. De haag zelf is 180 centimeter hoog. Beide kant en klaar hagen krijgt de bevestigingsclips meegeleverd om zo de onderlinge schermen met elkaar te verbinden.

Elke bak is 106 cm lang en 40 cm breed.

  • Afmeting onderzijde:106 cm lang en 40 cm. breed ( incl. kartonnen bak)
  • Afmeting onderzijde: 96 cm lang en 40 cm breed ( zonder kartonnen bak)
  • 180 cm hoog
  • 75 kg per bak
Lees meer
Een ander groot voordeel aan de olijfwilg is dat deze erg makkelijk in onderhoud is. Wanneer u de haag bemest met Vivimus Universeel (ook verkrijgbaar via onze webshop) zorgt u ervoor dat de boom alle nodige voedingsstoffen krijgt voor het komende jaar. Hierdoor heeft u het hele jaar een sterke boom die prachtig van kleur is. De beste tijd om te bemesten in het voorjaar. Ook kunt u de olijfwilg haag snoeien in de maand maart. De winter is dan namelijk net voorbij en de bloei periode staat voor de deur. De haag kan snoei goed verdragen en zo kunt u gemakkelijk een strakke vorm behouden. Het is belangrijk dat u altijd met scherp- en schoon gereedschap te werk gaat. Zo kunt u geen ziektes overbrengen van de ene op de andere plant en maakt u gladde wonden waar de plant snel overheen kan groeien.
Lees meer
De olijfwilg heeft over het algemeen weinig water nodig. Wanneer het erg droog is, zoals in de zomer, is het wel verstandig om de plant extra water te geven. Ook in de eerste periode na aanplanten is het raadzaam om tijdens droogte de plant één keer in de week water te geven. Geef echter geen water tijdens vorst.
Lees meer
Het planten van de olijfwilg kant en klaar haag is zeker geen lastige taak. Geeft u het liever uit handen? Kijk dan eens bij onze aanplant service! Graaf een geul die ongeveer 5 a 10 cm breder en dieper is dan de bak om de wortels van de kant en klaar haag. De bak waar de kant en klaar haag in staat kunt u voorzichtig losmaken van de wortels met een scherp mes of een plamuurmes. Daarna kunt u eenvoudig de bak verwijderen. Meng de uitgegraven grond met aanplantgrond om zodat de haag voorzien is van voedingsstoffen. Vul hier het aan plantgat mee op. Daarna dient u de grond goed aan te drukken en voldoende water te geven.
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kant en klaarhaag Elaeagnus Ebbingei
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Wat heb ik nodig om deze haag te planten?

Voor het aanplanten van een kant en klaarhaag heeft u de volgende producten nodig:

Is de kant en klaar haag hedera in diverse maten te koop cq hoogte en breedte ?

Er zijn 2 verschillende breedte maten leverbaar van kant en klaarhagen. De hagen van leverancier Quickhedge zijn 100cm breed. De overige hagen zijn 120cm breed.

De verschillende hoogten staan aangegeven bij het product. De meeste hagen zijn standaard 180cm hoog, maar sommige zijn zowel lager, als hoger leverbaar.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!