Kant en klaarhaag Liquidambar Styraciflua

Liquidambar Styraciflua

v.a.: € 202,50

Formaat
Hoogte 200cm, Breedte 100cm
€ 202,50
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Liquidambar Styraciflua (Amberboom) heeft mooie herfstkleuren die van wijnrood tot geeloranje varieren. In de winter verliest hij zijn blad en in de zomer staat er een frisgroene haag. De Liquidambar kan goed tegen zon en snoeien kan het hele jaar door. Het beste groeit de amberboom op een humusrijke bodem. 

Onze voordelen:

De Liquidambar Styraciflua wordt ook wel Amberboom genoemd en is een prachtige haag met verrassende kleuren. In de zomer heeft deze amberboom een frisgroen blad, wat zal verkleuren met schitterende herfstkleuren. Ook wanneer de bladeren van de boom zullen vallen, heeft u zeker nog een veel sierwaarde in uw tuin staan. De diep gegroefde stam van deze Amberboom kant-en-klaar haag heeft namelijk een kurk achtig uiterlijk en beschikt over veel sierwaarde. Ook op de takken is het weefsel vaak te zien, deze worden ook wel kurk lijsten genoemd. Met deze kant en klaar haag creëert u gelijk een groene afscheiding met veel privacy in uw tuin. De Amberboom kant en klaar haag stelt niet veel eisen aan de grond, maar staat bij voorkeur in een humusrijke grond. De haag is winterhard, tot min 15 graden Celsius, en is het hele jaar door te snoeien. Bevestigingsclips, om onderlinge schermen te verbinden, worden standaard meegeleverd.

Afmetingen Liquidambar Styraciflua kant-en-klaar haag:

  • Afmeting onderzijde: 106 cm lang en 40 cm breed ( incl. kartonnen bak)
  • Afmeting onderzijde: 96 cm lang en 40 cm breed ( zonder kartonnen bak)
  • 200 cm hoog
  • 150 kg per bak
Lees meer
Om de vorm van uw haag te behouden kunt u één keer per jaar de Amberboom haag snoeien. Snoei in het begin van het voorjaar. Snoei dode- of kruisende takken weg en focus daarna op de vorm van de haag. Zo blijft de haag mooi in vorm én gezond.
Lees meer
Na het aanplanten van de amberboom is de grond erg droog. Het is dan belangrijk dat u één keer flink water geeft zodat de wortels goed aan de bodem kunnen wennen. Tevens is het belangrijk om in droge periodes de Amberboom haag regelmatig water te geven. Geef dan één keer per week water, wanneer het ook erg warm is geeft u 2 tot 3 keer per week water.
Lees meer
Gaat u de kant en klaar haag zelf aanplanten volg dan onze instructies. U dient een gat te graven dat 5 tot 10 cm dieper en breder is dan de bak die om de wortels zit. Daarna dient u de bak om de wortels voorzichtig los te maken, pas op dat u de wortels niet beschadigd. Maak de grond goed los en zet de haag in de grond. Vul het gat op met de uitgegraven grond, die u kunt mengen met een halve zak aanplantgrond. Druk tot slot de bodem goed aan en geef voldoende water. Laat u liever het aanplanten aan ons over? Bekijk dan eens onze aanplantservice.
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kant en klaarhaag Liquidambar Styraciflua
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Wat heb ik nodig om deze haag te planten?

Voor het aanplanten van een kant en klaarhaag heeft u de volgende producten nodig:

Is de kant en klaar haag hedera in diverse maten te koop cq hoogte en breedte ?

Er zijn 2 verschillende breedte maten leverbaar van kant en klaarhagen. De hagen van leverancier Quickhedge zijn 100cm breed. De overige hagen zijn 120cm breed.

De verschillende hoogten staan aangegeven bij het product. De meeste hagen zijn standaard 180cm hoog, maar sommige zijn zowel lager, als hoger leverbaar.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!