Kant en klaarhaag Ligustrum Ovalifolium

Ligustrum Ovalifolium

v.a.: € 175,00

Formaat
Hoogte , Breedte 100cm
Herfst 2021
€ 175,00
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Ligustrum Ovalifolium is een snelgroeiende haag die in strenge winters zijn blad kan laten vallen. Door zijn zachte blad en stengels is de liguster makkelijk te snoeien. Omdat het een snelle groeier is is dat meerdere malen per jaar nodig. De liguster groeit op vrijwel alle bodems. Deze haagliguster trekt veel vogels en vlinders aan, dieren vinden er bescherming. 

Elke bak is 106 cm lang en 40 cm breed.

Onze voordelen:

De Ligustrum Ovalifolium, ofwel de haagliguster, is een prachtige haagplant die in Nederland veel voorkomt. Deze kant en klaar haag zorgt gelijk voor een grote, dichte haag die uw tuin gelijk voorziet van een natuurlijke afscheiding. U creëert zo gelijk veel privacy in uw tuin en uw tuin fleurt gelijk op door de groene muur. De haagliguster is eigenlijk een half-wintergroene plan, hierdoor kan het zijn dat tijdens erg strenge winters de haag zijn blad verliest. Geen probleem, want in het vroege voorjaar komen er gewoon weer prachtige groene bladeren aan de haag. De Ligustrum Ovalifolium is een sterke haagplant die ook goed tegen zeewind kan. De haag heeft een mooie groene, ovaalvormige bladeren en krijgt bloemen in juli. Na de bloemen groeien er rode besjes aan de haag die erg populair onder de vogels zijn. Echter wordt de plant vaak al gesnoeid voor de bloemen en bessen zichtbaar worden. De bloemen en bessen zijn voor mensen niet eetbaar. De haag kan er goed gedijen, behalve op erg natte plekken. De snelgroeiende haag groeit ongeveer 30cm per jaar en kan snoei goed verdragen.

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kant en klaarhaag Ligustrum Ovalifolium
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Wat heb ik nodig om deze haag te planten?

Voor het aanplanten van een kant en klaarhaag heeft u de volgende producten nodig:

Is de kant en klaar haag hedera in diverse maten te koop cq hoogte en breedte ?

Er zijn 2 verschillende breedte maten leverbaar van kant en klaarhagen. De hagen van leverancier Quickhedge zijn 100cm breed. De overige hagen zijn 120cm breed.

De verschillende hoogten staan aangegeven bij het product. De meeste hagen zijn standaard 180cm hoog, maar sommige zijn zowel lager, als hoger leverbaar.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!