Kant en klaarhaag Fagus Sylvatica

Fagus Sylvatica

v.a.: € 150,00

Formaat
Hoogte 80cm, Breedte 100cm
€ 150,00
Hoogte 120cm, Breedte 100cm
€ 167,50
Hoogte 150cm, Breedte 100cm
€ 177,50
Hoogte 200cm, Breedte 100cm
€ 189,95
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Fagus Sylvatica is een bekende haagplant die veel geplant wordt. Met de kant en klaar haag heeft u gelijk een grote, volle haag die voor een groene afscheiding in uw tuin zorgt. De wintergroene haagplant sier uw tuin het hele jaar door en is ook nog eens makkelijk in onderhoud!

Elke bak is 106 cm lang en 40 cm breed.

Onze voordelen:

De Fagus Sylvatica is de bekende groene beuk. Deze beuk heeft het hele jaar door blad. De Fagus Sylvatica heeft prachtige bladeren met golvende randen. In de herfst kleurt het blad donkergeel/bruin maar het blijft aan de boom hangen tot in het voorjaar de nieuwe bladeren uitkomen. De groene beuk groeit redelijk snel en kan ongeveer 30 tot 60 centimeter per jaar groeien. Deze beuk kan goed tegen wind maar wanneer de plant té veel wordt blootgesteld aan harde wind is het mogelijk dat de Fagus Sylvatica zijn bladeren verliest in de winter .Het liefst staat de Fagus op een doorlatende, humusrijke grond. Maar vooral niet te nat. De groene beuk kan zowel op een zonnige als halfschaduw plek staan en kan zelfs groeien op een schaduwrijke plek. De kant en klaar haag heeft een onderzijde afmeting van 106cm lang bij 40 cm breed incl. kartonnen bak. Zonder kartonnenbak is de onderzijde 96cm incl. en 40cm breed. De kant en klaar haag is verkrijgbaar in verschillende hoogtes. U krijgt bevestigingsclips meegeleverd die nodig zijn om schermen onderling met elkaar te verbinden.

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kant en klaarhaag Fagus Sylvatica
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Wat heb ik nodig om deze haag te planten?

Voor het aanplanten van een kant en klaarhaag heeft u de volgende producten nodig:

Is de kant en klaar haag hedera in diverse maten te koop cq hoogte en breedte ?

Er zijn 2 verschillende breedte maten leverbaar van kant en klaarhagen. De hagen van leverancier Quickhedge zijn 100cm breed. De overige hagen zijn 120cm breed.

De verschillende hoogten staan aangegeven bij het product. De meeste hagen zijn standaard 180cm hoog, maar sommige zijn zowel lager, als hoger leverbaar.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!