Clematis Joe

Bosrank Joe

v.a.: € 11,95

Formaat
Hoogte 50-60cm
Tijdelijk niet leverbaar
€ 11,95
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

Stel een vraag

De Clematis Joe is een snelgroeiende klimplant met witte, geurende bloemen. De plant is erg geschikt voor de begroeiing van een muur of schutting en behoudt zijn groene bladeren in de winter.

Onze voordelen:

De Clematis Joe is een snelgroeiende klimplant. De plant is erg geschikt om een schutting of muur te laten begroeien. De Clematis Joe is ook mooi op een terras op balkon in een pot. De plant heeft witte geurende bloemen met een mooi geel hart. De bloemen zijn ongeveer 3-4cm groot. De Clematis Joe behoudt zijn groene bladeren in de winter. De plant is matig winterhard, temperaturen tot -12 graden worden verdragen. De klimplant is één meter hoog. De bloeiperiode van de Clematis Joe is april- begin mei.

TIP: plant per strekkende meter 3 planten.

Kenmerken:

  • Bloeikleur: Wit
  • Bloeitijd: April-mei
  • Bladkleur: Groen
  • Groenblijvend: Ja
  • Standplaats: Zon/ halfschaduw
  • Hoogte: 1 meter
  • Winterhard: Ja
Lees meer

De Clematis Joe zal volop bloeien als hij op een zonnige standplaats staat. De wortels van de plant kunnen niet tegen de volle zon en zullen dan ook beschermd moeten worden. Dit kun je doen door een planten of struik te laten groeien aan de voet van de Clematis. Je kunt de plant het beste voor de bloei mest geven. De plant groeit goed op licht vochtige, maar waterdoorlatende grond. Bij droge periodes is het raadzaam om de Clematis Joe voldoende water bij te sproeien.

De Clematis Joe bloeit in april- begin mei. De Clematis Joe heeft niet veel onderhoud nodig. Het is dan ook niet nodig om de plant elk jaar te snoeien. Als je vindt dat de plant te veel ruimte inneemt, kun je de takken het beste direct na de bloei inkorten. Dode twijgen kunnen het hele jaar verwijderd worden.

Lees meer

Clematis Joe heeft vooral water nodig in de periode na de aanplant. Plant je de Clematis in het groeiseizoen (voorjaar en zomer)? Blijf dan dit hele groeiseizoen water geven. Na de zomer gaat de plant in rust, dan neemt de groei en de temperatuur af.

Lees meer

De Clematis Joe is een klimplant die steun nodig heeft om goed te kunnen groeien. Het is dan ook belangrijk dat de plant op de aanplantingsplaats steunpunten kan vinden. Als je de Clematis Joe wilt aanplanten bij een muur, moet je de planten wel een stuk van de muur af planten. Zo kunnen de wortels voldoende water opnemen. Als de planten te dicht bij de muur staan, komen de wortels droog te staan. Kies een plaats waar de kluit van de plant geen last van de zon heeft. Plaats de Clematis Joe eerst in een emmer met water, voor dat hij geplant wordt. De wortels kunnen zo eerst water opnemen voor zij de grond ingaan. Plant de Clematis Joe vervolgens in de grond en druk de aarde om de plant zorgvuldig aan. Geef de plant in de eerste periode voldoende water.

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Clematis Joe
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!