Clematis Joe

Bosrank Joe

v.a.: € 11,50

Formaat
Totaal hoogte 70-80cm
Augustus 2021
€ 11,50
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Clematis Joe is een snelgroeiende klimplant met witte, geurende bloemen. De plant is erg geschikt voor de begroeiing van een muur of schutting. De Clematis Joe behoudt zijn groene bladeren in de winter.

Onze voordelen:

Clematis 'Joe' kopen:

De Clematis ´Joe´ kunt u eenvoudig online kopen bij bomenenzo.nl. De Clematis Joe is een snelgroeiende klimplant. De plant is erg geschikt om een schutting of muur te laten begroeien. De Clematis Joe is ook mooi op een terras op balkon in een pot. De plant heeft witte geurende bloemen met een mooi geel hart. De bloemen zijn ongeveer 3-4cm groot. De Clematis Joe behoudt zijn groene bladeren in de winter. De plant is matig winterhard, temperaturen tot -12 graden worden verdragen. De klimplant is één meter hoog. De bloeiperiode van de Clematis Joe is april- begin mei.

Clematis ´Joe´ verzorgen:

De Clematis Joe zal volop bloeien als hij op een zonnige standplaats staat. De wortels van de plant kunnen niet tegen de volle zon en zullen dan ook beschermd moeten worden tegen de zon. Die bescherming kan geboden worden door de schaduw van een boom/ struik. U kunt de plant het beste voor de bloei mest geven. De plant groeit goed op licht vochtige, maar waterdoorlatende grond. Bij droge periodes is het raadzaam om de Clematis Joe voldoende water bij te sproeien.

Clematis ´Joe´ snoeien:

De Clematis Joe bloeit in april- begin mei. De Clematis Joe heeft niet veel onderhoud nodig. Het is dan ook niet nodig om de plant elk jaar te snoeien. Als u vindt dat de plant te veel ruimte inneemt, kunt u de takken het beste direct na de bloei inkorten. Dode twijgen kunnen het hele jaar verwijderd worden.

Clematis ´Joe´ planten:

De Clematis Joe heeft steun nodig om goed te kunnen groeien. Het is dan ook belangrijk dat de plant op de aanplantingsplaats steunpunten kan vinden. Als u de Clematis Joe wilt aanplanten bij een muur, moet u de planten wel een stuk van de muur af planten. Zo kunnen de wortels voldoende water opnemen. Als de planten te dicht bij de muur staan, komen de wortels droog te staan. Kies een plaats waar de kluit van de plant geen last van de zon heeft. Plaats de Clematis Joe eerst in een emmer met water, voor dat hij geplant wordt. De wortels kunnen zo eerst water opnemen voor zij de grond ingaan. Plant de Clematis Joe vervolgens in de grond en druk de aarde om de plant zorgvuldig aan. Geef de plant in de eerste periode voldoende water.

 

TIP: plant per strekkende meter 3 planten.

 

  • Bloeikleur: Wit
  • Bloeitijd: April-mei
  • Bladkleur: Groen
  • Groenblijvend: Ja
  • Standplaats: Zon/ halfschaduw
  • Hoogte: 1 meter
  • Winterhard: Ja
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Clematis Joe
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!