Hoge hardhouten bak met haag 180cm

Hoge hardhouten bak met haag

v.a.: € 95,00

Formaat
Afmeting 145x60x50, Stamhoogte NVT, Totaalhoogte 230cm
€ 613,50
Afmeting Wielenset, Stamhoogte --, Totaalhoogte --
€ 95,00
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

Dit product is helemaal kant en klaar. De Bak is de hoge variant en in deze bak is de Hedera Woerner geplaatst. Ook deze Hedera is hoog, 1,80 meter. In combinatie met de bak heeft u direct een verplaatsbare haag op uw terras. Deze zijn ook zeer geschikt voor het plaatsen op balkon of dakterras. Optioneel kunt u wielen eronder laten maken. Deze maken het nog makkelijker uw bak te verplaatsen.

Onze voordelen:

Met deze hardhouten bak mét Hedera Woerner haag bent u gelijk helemaal klaar en voorzien van een groene, dichte haag in uw tuin. U creëert een groen beeld en een hoop privacy. U hoeft niet te wachten tot een haagplant is volgroeid, én u hoeft niet opzoek naar een perfect passende bak. Dit is dé oplossing voor ieder terras! De haag en bak zijn helemaal klaar bij leveren en kunnen optioneel met wieltjes komen. De afmeting van de bak is 145 x 60 x 50 cm. De bak is gemaakt van zeer duurzaam hardhout.

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hoge hardhouten bak met haag 180cm
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Wat heb ik nodig om deze haag te planten?

Voor het aanplanten van een kant en klaarhaag heeft u de volgende producten nodig:

Is de kant en klaar haag hedera in diverse maten te koop cq hoogte en breedte ?

Er zijn 2 verschillende breedte maten leverbaar van kant en klaarhagen. De hagen van leverancier Quickhedge zijn 100cm breed. De overige hagen zijn 120cm breed.

De verschillende hoogten staan aangegeven bij het product. De meeste hagen zijn standaard 180cm hoog, maar sommige zijn zowel lager, als hoger leverbaar.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!