kant klaar haag Hedera helix Goldchild

Kant en klaar haag Bonte klimop

v.a.: € 175,00

Formaat
Hoogte 180cm, Breedte 120cm
Herfst 2023
€ 175,00
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

Stel een vraag

De kant-en-klaar haag Hedera Helix Goldchild is ook wel bekend als Bonte klimop. Deze wintergroene haag heeft prachtige bontgekleurde bladeren en voorziet je tuin direct van privacy.

Onze voordelen:

De kant en klaar haag Hedera helix goldchild is een wintergroene haag die veel privacy biedt in je tuin. Doordat de haag bij ons al dicht en hoog gegroeid is, wordt je tuin gelijk van een volle en hoge haag voorzien. De kant en klare haag is 120cm breed en 180cm hoog. De haag is winterhard en behoudt het hele jaar door zijn bontgroene blad. De glanzende bladeren van deze Hedera zijn groen met een gele rand, wat een prachtig effect geeft in je tuin.

Lees meer
Bemest de kant-en-klare haag Hedera Helix Goldchild in het voorjaar om de plant van voldoende voedingsstoffen te voorzien. Dit zal uw plant vitaal en gezond houden. U kunt deze plant gemakkelijk terugsnoeien, zodat hij niet te hoog of te breed wordt. Doe dit twee keer per jaar, in juni en september. Omdat de plant snel groeit, kunt u nieuwe scheuten zonder problemen terugsnoeien. U kunt uw haag het beste snoeien op een bewolkte dag, zodat de bladeren niet verbranden.
Lees meer
Geef uw aangeplante haag voldoende water, vooral in het jaar na het planten. De hoeveelheid water hangt af van de hoeveelheid neerslag. In de herfst, als het veel regent, hoeft u minder water te geven. In de zomer daarentegen is het zeer belangrijk om tijdens droge perioden voldoende water te geven, zodat uw mooie groene haag niet uitdroogt.
Lees meer
U kunt de groenblijvende haag bij een muur of hek planten. De plant groeit omhoog langs de muur of schutting. De standplaats van deze haag is flexibel: zowel in (half)schaduw als in de zon. De kleur van de bladeren zal echter groener zijn als u de haag in de schaduw plant. Heb je liever de bladeren met patroon? Geef uw haag dan een mooi plekje in de zon. Plant de haag in een waterdoorlatende grond en geef de Hedera na het planten voldoende water.
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:kant klaar haag Hedera helix Goldchild
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Wat heb ik nodig om deze haag te planten?

Voor het aanplanten van een kant en klaarhaag heeft u de volgende producten nodig:

Is de kant en klaar haag hedera in diverse maten te koop cq hoogte en breedte ?

Er zijn 2 verschillende breedte maten leverbaar van kant en klaarhagen. De hagen van leverancier Quickhedge zijn 100cm breed. De overige hagen zijn 120cm breed.

De verschillende hoogten staan aangegeven bij het product. De meeste hagen zijn standaard 180cm hoog, maar sommige zijn zowel lager, als hoger leverbaar.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!