Kant en klaar haag Euonymus Dart's Blanket

Kardinaalsmuts kant en klaarhaag

v.a.: € 95,00

Formaat
Hoogte 100cm, Breedte 120cm
Oktober
€ 95,00
Hoogte 180cm, Breedte 120cm
Voorjaar 2022
€ 148,00
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300,--.
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor €15,00.

De kant en klaar haag Euonymus Dart’s Blanket wordt ook wel de Kardinaalsmuts genoemd. De haag heeft kleine bladeren met prachtige herfstkleuren. Zoekt u een winterharde, wintergroene haag die het heel jaar door privacy biedt én weinig onderhoud nodig heeft? Dan is de Euonymus Dart’s Blanket dé kant-en-klaar haag voor u!

Onze voordelen:

De Euonymus Dart’s Blanket haag is een sterke haag en goed bestand tegen ziekten. De prachtige bladeren van deze haag kleuren in de winter oranje/ rood. De haag groeit minder snel dan bijvoorbeeld de Hedera maar heeft daardoor ook minder onderhoud nodig. De Euonymus Dart’s Blanket groeit op alle grondsoorten en heeft geen voorkeur standplaats. Elk element is 1,20 meter breed en 180 cm hoog. Met deze afmeting loopt u jaren voor op een jonge Euonymus Dart’s Blanket plant. U creëert zo binnen no-time en dichte haag die uw tuin niet alleen een prachtig beeld geeft, maar ook van privacy voorziet.

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kant en klaar haag Euonymus Dart's Blanket
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Wat heb ik nodig om deze haag te planten?

Voor het aanplanten van een kant en klaarhaag heeft u de volgende producten nodig:

Is de kant en klaar haag hedera in diverse maten te koop cq hoogte en breedte ?

Er zijn 2 verschillende breedte maten leverbaar van kant en klaarhagen. De hagen van leverancier Quickhedge zijn 100cm breed. De overige hagen zijn 120cm breed.

De verschillende hoogten staan aangegeven bij het product. De meeste hagen zijn standaard 180cm hoog, maar sommige zijn zowel lager, als hoger leverbaar.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!