Hedera helix Green Ripple

Kant en klaar haag

v.a.: € 175,00

Formaat
Hoogte , Breedte 120cm
Juli 2023
€ 175,00
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

Met zijn mooie donkergroene blad vormt de Klimop Green Ripple echt een prachtige haag. Met onze kant-en-klaar haag heb je dan ook gelijk een volle, hoge haag. Over het blad van de hedera lopen lichtere lijnen, een beetje aderachtig. De lijnen geven een prachtig uiterlijk aan de bladeren.

Onze voordelen:

De Hedera helix Green Ripple wordt ook wel de Nederlandse klimop genoemd. Deze winterharde- en wintergroene haagplant stelt weinig eisen aan de grond en de standplaats. Zo kan de hedera zowel in de volle zon als halfschaduw en schaduw staan. Tevens is de Hedera helix Green Ripple goed bestand tegen ziektes en verdraagt wind goed. Ook is de wintergoene haag luchtvervuiling resistent. Vlinders en bijen zijn dol op de haag. De Nederlandse klimop heeft groene, vijflobbige bladeren met een roomwitte nervatuur. Deze nervatuur lijkt ader-achtig en kleurt in de winter prachtig paars. De klimop groeit van juli tot september onopvallende, groengele bloemen aan de niet klimmende takken.

De wintergroene hedera haag is strak te houden door twee maal per jaar te snoeien, doe dit eind juni en eind september. De bak is biologisch afbreekbaar. Elk element is 1,20 cm lang. De bakmaat van de kant-en-klaar haag is 120 x 20 x 20 cm.

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hedera helix Green Ripple
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Wat heb ik nodig om deze haag te planten?

Voor het aanplanten van een kant en klaarhaag heeft u de volgende producten nodig:

Is de kant en klaar haag hedera in diverse maten te koop cq hoogte en breedte ?

Er zijn 2 verschillende breedte maten leverbaar van kant en klaarhagen. De hagen van leverancier Quickhedge zijn 100cm breed. De overige hagen zijn 120cm breed.

De verschillende hoogten staan aangegeven bij het product. De meeste hagen zijn standaard 180cm hoog, maar sommige zijn zowel lager, als hoger leverbaar.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!