Vuurdoorn kant en klaarhaag

Pyracantha Dart's Red

v.a.: € 149,00

Formaat
Hoogte 150cm, Breedte 120cm
Najaar 2021
€ 149,00
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300,--.
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor €15,00.

De Pyracantha coccinea, beter bekende als de vuurdoorn is een groenblijvende struik met veel sierwaarde. Vanwege de prachtige bloemen en bessen is de vuurdoorn een zeer populaire struik soort. De doornachtige structuur van de Vuurdoorn biedt bescherming tegen inbraak en vandalisme. Wanneer u onze kant-en-klaar vuurdoorn haag koopt heeft u gelijk een volledige dichte, grote haag. Zo heeft u gelijk een prachtig resultaat!

De Pyracantha coccinea, beter bekende als de vuurdoorn is een groenblijvende struik met veel sierwaarde. Vanwege de prachtige bloemen en bessen is de vuurdoorn een zeer populaire struik soort. De doornachtige structuur van de Vuurdoorn biedt bescherming tegen inbraak en vandalisme. Wanneer u onze kant-en-klaar haag koopt heeft u gelijk een volledige dichte, grote haag. Zo heeft u gelijk een prachtig resultaat!

Onze voordelen:

De vuurdoorn is een sierlijke haag die goed past in elk soort tuin. De Vuurdoorn kan zowel als haag en muurbedekking gebruikt worden. De wintergroene klimmer wordt gemiddeld 2 tot 3 meter hoog. In de maanden mei en juni bloeit de vuurdoorn uitbundig en komen er vele, kleine witte bloemetjes aan. Na de bloei komen de bekende rode bessen aan de haag. De vuurdoorn is goed in een bepaalde vorm te snoeien. De vuurdoorn staat het liefst in de zon of halfschaduw en kan goed groeien op een vochtige tot droge bodem. De vuurdoorn is winterhard, verdraagt luchtvervuiling en zeewind erg goed. Elk element van de kant en klaar haag vuurdoorn is 120 cm lang (exclusief kluit).

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Vuurdoorn kant en klaarhaag
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Wat heb ik nodig om deze haag te planten?

Voor het aanplanten van een kant en klaarhaag heeft u de volgende producten nodig:

Is de kant en klaar haag hedera in diverse maten te koop cq hoogte en breedte ?

Er zijn 2 verschillende breedte maten leverbaar van kant en klaarhagen. De hagen van leverancier Quickhedge zijn 100cm breed. De overige hagen zijn 120cm breed.

De verschillende hoogten staan aangegeven bij het product. De meeste hagen zijn standaard 180cm hoog, maar sommige zijn zowel lager, als hoger leverbaar.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!