Kant en klaar haag Carpinus betulus

Kant en klaar haag Haagbeuk

v.a.: € 170,00

Formaat
Hoogte 150cm, Breedte 120cm
€ 170,00
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

De Carpinus betulus is een kant en klare haagbeuk: compact en goed bestand tegen wind. Het gele blad is in de herfst een echte blikvanger. Al bij de levering is de haag hoog genoeg en dichtbegroeid. Ideaal om snel privacy in uw tuin te creëren!

Onze voordelen:

De Carpinus betulus Beukenhaag is een schitterende kant en klaar haag, voordelig aangeboden door Bomenenzo.nl. Het blad is groen van kleur en heeft een grillige oppervlakte. In het najaar krijgen de bladeren een prachtige donkergele herfstgloed, en in de winter zullen er nog veel bladeren aan de takken hangen. Deze vallen pas in het voorjaar, wanneer er nieuwe bladeren gevormd worden. Groot voordeel van de haag is dat hij kant en klaar wordt geleverd. Hij groeit snel dicht, zodat u binnen een mum van tijd van optimale privacy profiteert in uw tuin. Bij de levering is hij al compact begroeid. De Carpinus betulus Beukenhaag kopen doet u online bij Bomenenzo.nl.

Tip: Wilt u meer weten over deze topper? Onze tuinspecialisten staan te popelen om u verder te helpen! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kant en klaar haag Carpinus betulus
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Wat heb ik nodig om deze haag te planten?

Voor het aanplanten van een kant en klaarhaag heeft u de volgende producten nodig:

Is de kant en klaar haag hedera in diverse maten te koop cq hoogte en breedte ?

Er zijn 2 verschillende breedte maten leverbaar van kant en klaarhagen. De hagen van leverancier Quickhedge zijn 100cm breed. De overige hagen zijn 120cm breed.

De verschillende hoogten staan aangegeven bij het product. De meeste hagen zijn standaard 180cm hoog, maar sommige zijn zowel lager, als hoger leverbaar.

 

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!