Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Japanse Esdoorn
vragen? 0344 22 81 00

Japanse Esdoorn kopen

Een Japanse Esdoorn is door zijn schitterende kleuren een echte blikvanger in uw tuin. De Japanse Esdoorn kan zowel in een grote als een kleine tuin gehouden worden. De Japanse Esdoorn, ook wel de Acer Palmatum genoemd, is er veel soorten, maten en kleuren. Bekijk ons ruime assortiment en kies uw favoriet.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Japanse Esdoorn kopen:

De Japanse Esdoorn is een prachtige boom of struik. De Japanse Esdoorn kunt u kopen voor zowel de kleine of grote tuin. In elke soort buitenruimte komt de bijzondere boom of struik tot zijn recht. Er zijn meer dan 100 verschillende soorten Japanse Esdoorns te koop. Zo zijn er Japanse Esdoorn die wel meer dan 10 meter hoog worden maar ook zijn er soorten die maar 1 meter bereiken. De Japanse Esdoorn wordt ook wel Acer Palmatum genoemd. Deze Esdoorn is een langzame groeier en mede hierdoor ook zeer geschikt voor de kleine tuin. Het blad van de boom of struik is gelobd en soms diep ingesneden blad. In het voorjaar en zomer zijn de bladeren van de Japanse Esdoorn groen of donkerpaars van kleur. In de herfst zullen deze verkleuren naar geel, oranje of rood. De kleuren verschillen per soort. Ook de hoogte en de bladvorm is anders bij de verschillende soorten. De meeste Japanse Esdoorns hebben een grijze tot grijsbruine stam en takken

Japanse Esdoorn kopen bij Bomenenzo.nl:

De mooiste Japanse Esdoorn kopen doet u online bij kwekerij Bomenenzo.nl. Zo vindt u bij ons de Palmatum Atropurpureum, de Japanse Esdoorn Acer Palmatum Garnet, Esdoorn Bloodgood, Japanse Esdoorn Acer Palmatum Dissectum en Japanse Esdoorn Orange Dream. Natuurlijk kunt u ook langskomen bij onze kwekerij in Lienden, in de Betuwe. De meeste soorten zijn op voorraad en vindt u bij Bomenenzo.nl voor de laagste prijs. Bepaalde soorten zijn verkrijgbaar als hoogstam boom en halfstam boom. Naast de JapanseEsdoorn kopen kunt u bij ons ook een andere struik of boom kopen en u kunt terecht voor verschillende soorten vaste plant, Mediterrane bomen, groenblijvende bomen, de meerstammige boom, groenblijvende heesters, grote struiken, planten op stam, Kornoelje Cornus Kousa, de kant en klare haag, diverse haagplanten bladverliezend, de Portugese Laurier, Blauwe Regen, kleinebomen en exotische planten.

Japanse Esdoorn verzorgen:

De Japanse Esdoorn vereist niet veel verzorging. Zo hoeft deze niet gesnoeid te worden. De boom is niet groenblijvend, maar wel goed winterhard. Wanneer u de Japanse Esdoorn in een zeer droge periode aanplant geeft deze dan 3 keer per week water.

Japanse Esdoorn snoeien:

De Japanse Esdoorn hoeft in principe niet gesnoeid te worden. Wilt u de Japanse Esdoorn toch snoeien, doe dit dan niet tussen februari en juni. De bijzondere boom heeft dan een sterke sapstroom en zal, wanneer deze dan gesnoeid wordt, doodbloeden.

Japanse Esdoorn planten:

De Japanse Esdoorn kunt u het best planten tussen oktober en november of tussen maart en april. Wanneer de Japanse Esdoorn de gehele dag in de felle zon staat is er een kans dat het uiteinde van het diep ingesneden blad zal verbranden. Het beste is dan ook een standplaats met gefilterd licht en beschut tegen de wind. De grond voor de Japanse Esdoorn moet vochthoudend maar goed doorlatend zijn. De voorkeur van de bijzondere boom gaat uit naar humusrijke en licht zure grond. Graaf voor het planten een ruim gat in de volle grond waar de wortels of de kluit goed in past. Plant de boom vervolgens op de juiste diepte. Vul na het planten het gat aan met een halve zak aanplantgrond en de volle grond. Door 2 boompalen te plaatsen naast de boom zal deze niet scheefwaaien en zullen de wortels niet afscheuren. Verbind de palen met boomband en nagels.

Bij Bomenenzo.nl vindt u onder andere de Palmatum Atropurpureum, de Japanse Esdoorn Acer Palmatum Garnet, de Esdoorn Bloodgood, Japanse Esdoorn Dissectum en Japanse Esdoorn Orange Dream. De meeste soorten zijn op voorraad en vindt u bij ons voor de laagste prijs. Bepaalde soorten zijn verkrijgbaar als hoogstam boom en halfstam boom. Naast de Japanse Esdoorn kopen kunt u bij ons ook een andere struik of boom kopen en u kunt terecht voor verschillende soorten vaste plant, Mediterrane bomen, groenblijvende bomen, groenblijvende heesters, de meerstammige boom, grote struiken, planten op stam, Kornoelje Cornus Kousa, de kant en klare haag, diverse haagplanten bladverliezend, de Portugese Laurier, Blauwe Regen, kleine bomen en exotische planten.