Kant en klaarhaag Olijfwilg

Kant en klaar haag Elaeagnus Ebbingei

v.a.: € 147,50

Formaat
Hoogte 160, Breedte 100cm
Niet leverbaar
€ 147,50
Hoogte 180cm, Breedte 120cm
Niet leverbaar
€ 149,95
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

Zoek je een kant-en-klare haag die het hele jaar door privacy biedt? Dan is de kant en klaar haag Elaeagnus Ebbingei wat voor jou! Deze kant-en-klaar haag zorgt er voor dat je vanaf dag 1 een groene, dichte afscheiding hebt. Zo hoef je niet te wachten tot de haag volgroeid is en heb je gelijk privacy in je tuin of op het terras. De Olijfwilg haag is 120 bij 180cm en wordt geleverd op een frame. De Olijfwilg is een sterke haag die het hele jaar door groen is.

Onze voordelen:

De Olijfwilg is een erg mooie haag die het hele jaar door veel privacy biedt. Het is een winterharde- en wintergroene haagplant én hij is goed bestand tegen ziektes. De haag is bij levering al in de volledige hoogte begroeid en ook erg dicht gegroeid. Deze kant en klaar haag groeit makkelijk en is erg onderhoudsvriendelijk. Je hoeft maar twee keer per jaar te snoeien en dan geniet je al van een dichte, strakke haag! De bladeren van de haag zijn groen van kleur en hebben een leerachtige textuur. De onderkant van de bladeren hebben een zilverkleurige gloed. Doordat de bladeren het hele jaar blijven hangen zit je nooit met een kale haag. In de maanden juni en juli kun je genieten van de witte bloemen die aan de haag groeien, mits je niet regelmatig snoeit. Na de bloei zullen er rode bessen met een zilverachtige gloed aan de haag verschijnen. Hierdoor wordt de olijfwilg ook wel de Zilverbes genoemd. De bessen zijn bij zowel vogels als mensen erg in trek!

De olijfwilg haag wordt geleverd in een bak met frame. De haag is 120 x 180 cm bovengronds. Kies er voor om een groene afscheiding te creëren of om de haag tegen een muur of schutting aan te plaatsen, beide is mogelijk!

Lees meer

Het verzorgen van deze Olijfwilg haag is erg simpel. De haag kan goed tegen droogte, kou en wind. Kortom, je hebt geen groene vingers nodig om deze haag te kunnen behouden! Om een strakke vorm te behouden kun je de olijfwilg haag twee keer per jaar snoeien. Wanneer je veel snoeit zul je de witte bloemen niet zien, evenals de rode bessen. Snoei rond maart en knip in deze periode de haag een beetje bij. In juli kun je nogmaals snoeien voor een strakke vorm. Voor een nóg strakker resultaat kun je ook in het najaar (rond oktober) nog een keer snoeien.

Lees meer

Geef de Olijfwilg haag water wanneer het droog en warm is, zoals in de zomermaanden. Ook in de eerste periode na aanplanten is het raadzaam om tijdens droogte de plant één keer in de week water te geven. Wanneer het warm en droog is geef je 2 á 3 keer per week water. Geef geen water tijdens vorst.

Lees meer

De Olijfwilg haag kan op elke standplaats en normale bodem goed groeien. Je kunt er voor kiezen om de haag zelf te plaatsen, maar dit kun je ook gemakkelijk uit handen geven! Wij kunnen de haag plaatsen op de door jouw gekozen plaatsen en zo geniet je gelijk én gemakkelijk van een groene haag in de tuin. Bekijk hiervoor onze aanplantservice.

Ga je de haag zelf plaatsen? Volg dan de instructies:

Graaf een gat dat iets breder en dieper is dan de wortels of kluit van de haag. Je kan de haag plaatsen als afscheiding, maar ook tegen een schutting of muur. De haag kan op zichzelf blijven staan, maar palen met een draad er tussen gespannen kunnen de haag ook goed rechthouden. Deze palen en overige toebehoren kun je gemakkelijk bij je bestelling toevoegen. Bekijk hiervoor onze accessoires pagina. Plant de olijfwilg met de wortels net onder de grond. Meng de uitgegraven grond met Vivimus om zo de haag een extra steuntje in de rug te geven. Plaats de haag in het aanplantgat en vul deze op met de gemengde aarde en druk daarna stevig aan. Geef na aanplanten voldoende water.

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kant en klaarhaag Olijfwilg
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Wat heb ik nodig om deze haag te planten?

Voor het aanplanten van een kant en klaarhaag heeft u de volgende producten nodig:

Is de kant en klaar haag hedera in diverse maten te koop cq hoogte en breedte ?

Er zijn 2 verschillende breedte maten leverbaar van kant en klaarhagen. De hagen van leverancier Quickhedge zijn 100cm breed. De overige hagen zijn 120cm breed.

De verschillende hoogten staan aangegeven bij het product. De meeste hagen zijn standaard 180cm hoog, maar sommige zijn zowel lager, als hoger leverbaar.

 

Wat moet de diepte/breedte van het gat/ruimte zijn om deze haag te poten? (Ik bedoel niet hoe diep het gat moet zijn).

De afmeting van de pot in diameter is 50cm. Wij adviseren het plantgat ruimer te graven +/- 80cm doorsnede. Geef de haag ook nieuwe aarde mee. Zo kan hij goed verder groeien.

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!