Borderpakket Verwilderde Tuin

Verwilderde Tuin Borderpakket

v.a.: € 42,50

Formaat
Afmeting 3m2, Stamhoogte Borderpakket
  • Koop 5 st. voor € 40,00 per st.
€ 42,50
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

Wilt u uw tuin graag een natuurlijke uitstraling geven? Dan is het Borderpakket Verwilderde Tuin een goede keuze. Dit pakket is door ons met zorg samgesteld en bestaat uit planten die een wilde groei hebben. Zo komt het natuurlijke effect goed terug in uw tuin. 

Onze voordelen:

Met onze diverse borderpakketten creëert u in een handomdraai een prachtige border met vaste planten in een bepaalde stijl of kleur. U hoeft zich zo niet druk te maken over welke planten bij elkaar passen en welke kleuren mooi combineren. De pakketten zijn allemaal onderhoudsvriendelijk en trekken de mooiste insecten aan, zoals vlinders en bijen.

Het Verwilderde Tuin Borderpakket bestaat uit een prachtige mix van vaste planten. Alle planten in dit borderpakket zijn kleurrijk en staan erg mooi bij elkaar. Met het Borderpakket Verwilderde Tuin geniet u gegarandeerd het hele zomerseizoen lang en creëert u in uw tuin een fijne en natuurlijke sfeer.

Het Verwilderde Tuin Borderpakket bestaat uit de volgende vaste planten:

 

Naam

Bloeimaand 

Hoogte in cm

Kleur 

Snoei

Bemesting maand

Anemoon

6-9

100

Roze

In voorjaar plantenresten verwijderen

In het voorjaar

Andoorn

6-8

60

Paarse

In het voorjaar

Pijpestrootje 

6-10

180

Bruin

In vroege voorjaar

In het voorjaar

Ooievaarsbek

5-11

40

Blauwpaars

Uitgebloeide bloemen na winter terugsnoeien

In het voorjaar

Grote Pimpernel

7-10

70

Rood

In het voorjaar

Aster

9-10

100

Roze

Na bloei afknippen op 10 cm

In het voorjaar

Kranssalie 

7-9

70

Wit

Na bloei en in voorjaar

In het voorjaar

Anemoon (2x)

Anemone Tomentosa Robustissima 

Een Anemoon fleurt uw border helemaal op. De Anemoon Tomentosa heeft een prachtige roze kleur en een geel bloemhart. Deze Anemoon kan tot 100 centimeter hoog worden en is daarmee een mooie verschijning in uw verwilderde tuin. Geef de Anemoon een zonnige plek of een plekje in de halfschaduw, maar zorg er dan wel voor dat de plant genoeg zon te zien krijgt. De Anemoon Tomentosa vindt u 2x in het borderpakket.

Andoorn (4x)

Stachys Grandiflora Superba 

De hele zomer en zelfs in de herfst nog genieten van de prachtige paarskleurige bloemen? Dat kan met de Andoorn. Deze plant heeft opgaande bloemetjes en mooi gevormde bladeren. De Andoorn groeit tot ongeveer 60 centimeter in de hoogte en kan erg goed tegen warmte. Geef de vaste plant dus een plekje in de zon. De Andoorn vindt u 4x in het Verwilderde Tuin Borderpakket.

Pijpestrootje (2x)

Molinia Arundinacea Cordoba

Siergras kan een fijne afwisseling zijn in uw border. Het Pijpestrootje is een prachtig soort siergras dat een hoogte kan bereiken van ongeveer 180 centimeter. Van juli tot en met oktober staat het Pijpestrootje in bloei en dit type siergras houdt erg van de zon. Ook op een plek in halfschaduw doet het siergras het goed. Pijpestrootje is 2x terug te vinden in het borderpakket.

Ooievaarsbek (2x)

Geranium Rozanne 

Een andere naam voor deze Ooievaarsbek is de Geranium Rozanne of Gerwat. Deze plant heeft een lange bloeiperiode die loopt van mei tot november. In deze tijd geniet u van de mooie blauwpaarse bloemen met een wit bloemhart. De Ooievaarsbek blijft vrij laag bij de grond en wordt maximaal 40 centimeter hoog. Op een zonnige plek doet de Ooievaarsbek Rozanne het erg goed. U vindt de Ooievaarsbek 2x in het pakket Verwilderde Tuin.

Grote Pimpernel (5x)

Sanguisorba Officinalis Tanna 

Een roodkleurige plant kan een mooie afwisseling zijn in uw border. De Grote Pimpernel heeft rode, ronde bloemetjes die verschijnen in juli tot en met oktober. Op een zonnige en warme plek zal de Pimpernel goed gaan bloeien in die maanden. Deze vaste plant wordt ongeveer 70 centimeter hoog. De Grote Pimpernel vindt u 5x in het borderpakket.

Aster (2x)

Aster Pink Star

De opvallende, prachtige bloemblaadjes aan de Aster Pink Star zijn talrijk en mooi roze van kleur. De volwassen hoogte van deze vaste plant is circa 100 centimeter en de bloeiperiode loopt van september tot oktober. Met deze plant in uw border heeft u dus een prachtig exemplaar voor de late zomer en herfst. De Aster houdt van een zonnige plek en u vindt deze plant 2x in het Verwilderde Tuin Borderpakket.

Kranssalie (4x)

Salvia Verticillata Alba 

Bent u op zoek naar een plant die de hele zomer bloeit? Ga dan voor de Kranssalie! Deze prachtige vaste plant heeft mooie witte bloemen die in juli tot september bloeien. De Kranssalie heeft een opgaande groeiwijze en wordt ongeveer 70 centimeter hoog. Op een zonnige plaats doet deze Salie het erg goed, evenals op een plek in de halfschaduw. De Kranssalie zit 4x in het borderpakket.

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Borderpakket Verwilderde Tuin
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Is dit pakket het hele jaar door aan te planten?

De planten in de borderpakketten zijn vaste planten. Deze zijn pot gekweekt. U kunt ze hierdoor het hele jaar door planten. Houdt wel rekening met tropische temperaturen in de zomer en vorst in de winter. Dan raden wij het af om te planten. In de winter zijn veel planten in rust en sommige planten sterven dan ook af (trekken zich terug in de wortel), om in het voorjaar weer boven de grond te komen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!