Borderpakket Romantisch

Romantisch Borderpakket

v.a.: € 42,50

Formaat
Afmeting , Stamhoogte Borderpakket
  • Koop 5 st. voor € 40,00 per st.
€ 42,50
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

Houdt u van een tuin met een romantische sfeer? Het Romantische Borderpakket is dan echt iets voor u. Dit pakket bestaat uit de mooiste vaste planten waarmee u prachtige borders aan kunt leggen.

Onze voordelen:

Met onze diverse borderpakketten creëert u in een handomdraai een prachtige border met vaste planten in een bepaalde stijl. U hoeft zich zo niet druk te maken over welke planten bij elkaar passen en welke kleuren mooi combineren. De pakketten zijn allemaal onderhoudsvriendelijk en trekken de mooiste insecten aan, zoals vlinders en bijen. 

Het Romantische borderpakket bestaat uit een prachtige mix van vaste planten. Alle planten in dit borderpakket hebben een romantische uitstraling en staan erg mooi bij elkaar. Met het Romantische Borderpakket geniet u gegarandeerd het hele zomerseizoen lang en creëert u in uw tuin een mooie, romantische sfeer.

Het Romantische Borderpakket bestaat uit de volgende vaste planten:

Naam

Bloeimaand 

Hoogte in cm

Kleur 

Snoei

Bemesting maand

Sedum Matrona

8-10

70

Roze

Dode delen afknippen in voorjaar

2 keer per jaar (voorjaar en zomer)

Steentijm

7-9

30-40

Wit/zachtblauw

Sterft zelf af tijdens herfst

Kruipend Gipskruid

5-9

15

Roze

Afsnijden in voorjaar

In het voorjaar

Lavendel

6-8

50

Blauwpaars

Voorjaar

In het voorjaar en na bloei

IJzerhard 

6-10

60

Paars

Voorjaar

2 keer per jaar (maart en juni)

Fraaie Vrouwenmantel

6-8

40

Geel

Oude bloemen in juli, afknippen in voorjaar

Ooievaarsbek

6-8

40-50

Wit

Uitgebloeide bloemen direct, na winter terugsnoeien

In het voorjaar

Vetkruid (3x)

Sedum Matrona

Vetkruid, oftewel Sedum Matrona, staat bekend om de prachtige roze bloemetjes en de donkerpaarse bladeren en steel. Die donkerpaarse kleur verschijnt in de loop van het seizoen. De stelen van de Sedum Matrona zijn lang: de plant kan circa 70 centimeter hoog worden. Deze vaste plant houdt van een zonnige plaats en bloeit vrij laat, in augustus tot oktober. Plant de Sedum Matrona in voedzame grond die niet al te vochtig is. Deze vaste plant vindt u 3x in het borderpakket.

Steentijm (4x)

Calamintha Nepeta Nepeta

De Steentijm is van nature een bosplant en houdt van plekken in de halfschaduw of in de zon. De bloemetjes aan de Steentijm verschijnen in de maand juli en bloeien tot en met september. De bloemen zijn zachtblauw van kleur en neigen soms naar wit. Steentijm wordt ongeveer 40 centimeter hoog en de heerlijke geurende bloemen trekken veel bijen en hommels aan. Steentijm zit 4x in het borderpakket.

Kruipend Gipskruid (2x)

Gypsophila Filou Rose 

Gypsophila Filou Rose, oftewel Kruipend Gipskruid, bloeit met prachtige roze bloemetjes in de maanden mei tot augustus/september. In de volle zon is deze vaste plant erg blij, evenals in een normaal tot droge grond. Het Kruipend Gipskruid heeft niet voor niets deze naam. De plant groeit bodembedekkend en weeft zich door andere planten in de border heen. Het geeft een echte romantische sfeer aan uw tuinborder. De volwassen hoogte van het Kruipend Gipskruid is ongeveer 15 centimeter. Het Kruipend Gipskruid vindt u 2x in het romantische borderpakket.

Lavendel (3x)

Lavandula Angustifolio Dwarf Blue 

Deze prachtige lavendelplant is een kleine struik en groeit vooral in de breedte. Vanaf juni geniet u van de mooie blauwpaarse kleur en de heerlijke geur van de Lavendel. Geef deze Lavendel een plek in de zon in normale tot kalrijke grond. Bijen en vlinders zijn dol op deze vaste plant en zullen dan ook talrijk naar uw tuin komen. De hoogte van de Lavendel Dwarf Blue is ongeveer 50 centimeter. Deze Lavendel zit 3x in het borderpakket.

IJzerhard (4x)

Verbena Bonariensis Lollipop 

IJzerhard is een paarskleurige plant die een lange bloeitijd heeft. Zo verschijnen de eerste paarse bloemen in juni en bloeien zij door tot oktober. De bloemen zijn prachtig klein van vorm en in de romantische border kan deze vaste plant dus niet missen. De Verbena Bonariensis Lollipop wordt circa 60 centimeter hoog en houdt van een zonnige standplaats. In het borderpakket vindt u de IJzerhard 4x. 

Fraaie Vrouwenmantel (2x)

Alchemilla Mollis

Bij de Fraaie Vrouwenmantel vallen vooral de prachtig gevormde bladeren op. Na een regenbui blijven druppels op het blad liggen, wat een erg mooi gezicht geeft. De bloeitijd van deze plant loopt van juni tot en met augustus en er verschijnen dan vrij onopvallende gele bloemetjes. U kunt deze vaste plant aanplanten op een zonnige plek, maar ook op een schaduwrijke plek. In schaduw zal de Fraaie Vrouwenmantel wel minder bloeien. De plant wordt ongeveer 40 centimeter hoog en u vindt deze 2x in het borderpakket.

Ooievaarsbek (4x)

Geranium Sanguinem Album 

De mooie witte bloemen aan de Ooievaarsbek maken van deze vaste plant een prachtige toevoeging aan uw border. De bloeiperiode loopt van juni en augustus en de Ooievaarsbek prefereert een plek in de zon of eventueel in de halfschaduw. Op een zonnige plek bloeit deze vaste plant het beste. De hoogte is bij de volwassen plant ongeveer 40 tot 50 centimeter hoog. U vindt de Ooievaarsbek 4x in het pakket.

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Borderpakket Romantisch
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!