Borderpakket Prairie

Prairie Borderpakket

v.a.: € 52,50

Formaat
afmeting 3m2
€ 52,50
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

Stel een vraag

Met het Prairie Borderpakket in de tuin heeft u weinig onderhoud. Het Prairie borderpakket is ieder seizoen anders van kleur, maar elk seizoen schitterend. Dit pakket bestaat naast vaste planten ook uit prachtige siergrassen. 

Onze voordelen:

Met onze diverse borderpakketten creëert u in een handomdraai een prachtige border met vaste planten in een bepaalde stijl of kleur. U hoeft zich zo niet druk te maken over welke planten bij elkaar passen en welke kleuren mooi combineren. De pakketten zijn allemaal onderhoudsvriendelijk en trekken de mooiste insecten aan, zoals vlinders en bijen.

Het Prairie Borderpakket bestaat uit een bijzondere, gemengde mix van vaste planten. Alle planten in dit borderpakket hebben een mooie kleur en staan prachtig bij elkaar. Met het Borderpakket Prairie geniet u gegarandeerd het hele zomerseizoen lang en creëert u in uw tuin een fijne sfeer. 

Het Prairie Borderpakket bestaat uit de volgende vaste planten:

 

  Naam Bloeimaand Kleur Hoogte (cm) Standplaats Snoeien Bemesten
Zonnehoed 7-9 Roze / lila 100 Zon Voorjaar Voorjaar en zomer
Lampenpoetser 7-9 Roze 50 Zon / halfschaduw Na de bloei uitgebloeide aren afknippen Voorjaar en zomer
(Mexicaans) Vedergras 7-8 Wit 50 Zon Uitgebloeide bloemen direct, na winter terugsnoeien Voorjaar en zomer
Daglelie 6-8 Rood / roze 90 Zon Tijdens bloei dagelijks uitgebloeide bloemen verwijderen In mei of juni
Prachtrozenkransje 7-9 Wit 45 Zon / halfschaduw Maart en november In mei
Kattenkruid 6-9 Paars 40-50 Zon Na bloei terugknippen  
Salie 6-10 Blauwpaars 50-60 Zon Na eerste bloei Na snoeien

 

Zonnehoed (3x)

Echinacea Purpurea Magnus 

De Zonnehoed bestaat uit een donkerbruin bloemhart en prachtige roze/lila blaadjes rondom dat hart. De plant trekt de mooiste insecten naar uw tuin. Geef de Zonnehoed een plek in de zon en geniet zo optimaal van deze vaste plant. De Echinacea Purpurea Magnus kan ongeveer 100 centimeter hoog worden en vindt u 3x in het borderpakket.

Lampenpoetser (3x)

Liatris Spicata Kobold 

Als u op zoek bent naar een vaste plant met een opvallend uiterlijk, dan zit u met de Lampenpoetser wel goed. Deze prachtige plant groeit met opgaande aren in een roze kleur. De bloeitijd loopt van juli tot september. De aren zijn ongeveer 50 centimeter lang. De bladeren van de Lampenpoetser lijken op gras en de plant staat het liefst in de zon of op een plek met halfschaduw. U vindt deze bijzondere plant 3x in het Prairie Borderpakket.

(Mexicaans) Vedergras (4x)

Stipa Tenuissima

Het (Mexicaans) Vedergras valt op in uw border door de lange stroachtige halmen. Deze halmen hebben een zeer fijne structuur. In de zomermaanden vindt er een onopvallende bloei plaats. De hoogte van het Vedergras is circa 50 centimeter en u kunt de plant het beste een plaats geven in de zon. Het Mexicaanse Vedergras vindt u 4x in dit borderpakket.

Daglelie (3x)

Hemerocallis Summer Wine

Deze prachtige lelie groeit met roze bloemen die heerlijk ruiken. Deze bloemen komen tevoorschijn in de zomermaanden (juni tot augustus). De Daglelie kan vrij hoog groeien, tot ongeveer 90 centimeter. De bloemen van deze daglelie groeien 1 dag, maar de uitgebloeide bloem zal snel weer plaats maken voor een nieuwe variant. Op een zonnige plaats doet deze lelie het erg goed. U vindt de Daglelie 3x in het Prairie Borderpakket.

Prachtrozenkransje of Siberische Edelweiss (4x)

Anaphalis Margaritacea

Een prachtig plant met witte bloemblaadjes en een geel hart; dat is het Prachtrozenkransje, ook wel Siberische Edelweiss genoemd. Het blad aan de plant is grijsgroen van kleur en de volwassen hoogte is circa 45 centimeter hoog. In de zomer (juli tot september) geniet u van de prachtige witte bloemen. U vindt het Prachtrozenkransje 4x in het pakket.

Kattenkruid (2x)

Nepeta Faassenii Walkers Low

Kattenkruid is een mooie en bijzondere borderplant. De paarse bloemetjes verschijnen in juni en bloeien tot september. U geniet dus de hele zomer lang van de prachtige kleuren. Vlinders, hommels en bijen komen op deze plant af. Kattenkruid wordt ongeveer 50 centimeter hoog en houdt van een zonnige plek. Het Kattenkruid zit 2x in het borderpakket.

Salie (3x)

Salvia Nemorosa Caradonna 

De prachtige aarvormige bloemen van de Salie hebben een blauwpaarse kleur. De aren die vanaf juni aan de plant verschijnen groeien opgaand en worden ongeveer 60 centimeter hoog. Tot oktober geniet u van de mooie kleuren van deze plant. Salie houdt van een zonnige plek en van voedzame aarde. Salie vindt u 3x in het Prairie Borderpakket.

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Borderpakket Prairie
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Wat is de beste tijd om de border pakketten te kopen en te planten?

Het fijne aan onze borderpakketten is dat ze het jaarrond gekocht en aangeplant kunnen worden (behalve bij vorst!). In de herfst/winter sterven veel vaste planten af, waardoor ze de grond in trekken. In het voorjaar lopen ze vanzelf weer uit en voorzien ze je tuin weer van een prachtig plaatje.

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!