Borderpakket Bont

Bont Borderpakket

v.a.: € 42,50

Formaat
Afmeting 3m2, Stamhoogte Borderpakket
  • Koop 5 st. voor € 40,00 per st.
€ 42,50
Prijs totaal
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

Bent u een liefhebber van veel kleur in uw tuin en het liefst veel verschillende kleuren door elkaar? Dan is het Borderpakket Bont een echte aanrader voor u. Dit Borderpakket bestaat uit veel verschillende kleuren en vormen bloemen en planten.

Onze voordelen:

Met onze diverse borderpakketten creëert u in een handomdraai een prachtige border met vaste planten in een bepaalde stijl of kleur. U hoeft zich zo niet druk te maken over welke planten bij elkaar passen en welke kleuren mooi combineren. De pakketten zijn allemaal onderhoudsvriendelijk en trekken de mooiste insecten aan, zoals vlinders en bijen. 

Het Bonte Borderpakket bestaat uit een prachtige mix van vaste planten. Alle planten in dit borderpakket zijn kleurrijk en staan erg mooi bij elkaar. Met het Borderpakket Bont geniet u gegarandeerd het hele zomerseizoen lang en creëert u in uw tuin een fijne sfeer. 

Het Bonte Borderpakket bestaat uit de volgende vaste planten:

 

Naam

Bloeimaand 

Hoogte in cm

Kleur 

Snoei

Bemesting maand

Slangekop

6-7

100

Roze

In voorjaar

Ooievaarsbek

6-8

80

Lilapaars

Direct na bloei

In het voorjaar

Daglelie

7-8

80

Geel en oranje/rood

Tijdens bloei uitgebloeide bloemen verwijderen

In het voorjaar

(Bos)salie

6-8

70

Lilaroze

Na bloei terugsnoeien en in maart

In het voorjaar 

Herfstanemoon

8-10

120

Wit

In voorjaar oude plantdelen afknippen

In het voorjaar

Ooievaarsbek

5-7

25

Lichtroze

Uitgebloeide bloemen na winter terugsnoeien

In het voorjaar

(Kaukasische)vergeet-mij-nietje

4-5

40

Blauwpaars

Uitgebloeide bloemstengels afknippen

Maart

 

Slangekop (3x)

Penstemon Digitalis Husker Red

De bloemen van de Slangekop zullen prachtig opvallen in uw Bonte border. De lichtroze bloemen verschijnen aan de rode stengels in juni en juli. De Slangekop groeit tot ongeveer 100 cm hoog en houdt van een zonnige standplaats. Ook in halfschaduw doet de plant het, zolang deze maar wel genoeg zonuren per dag krijgt. De Slangekop vindt u 3x in het borderpakket.

Ooievaarsbek (2x)

Geranium Psilostemon

Deze Ooievaarsbek is prachtig lilapaars van kleur en heeft een donker hart in het midden van de bloem. In de zomermaanden (juni tot augustus) staat de Ooievaarsbek in bloei en geniet u van de mooie kleuren. De bloem trekt veel bijen aan en wordt zo’n 80 centimeter hoog. Op een plek in de zon zal de Ooievaarsbek het erg goed doen. 

Daglelie (2x)

Hemerocallis Frans Hals 

Geel en oranje/rood gaan prachtig samen; dat bewijst deze Daglelie wel. De bloemen van de Lelie hebben een mooie schakering tussen die 3 kleuren waar u in juli en augustus optimaal van kunt genieten. De daglelie dankt zijn naam aan het feit dat de bloem 1 dag bloeit, maar de uitgebloeide bloem wordt al snel opgevolgd door een nieuwe. Een zonnige standplaats, of een plek in halfschaduw vindt de Daglelie het fijnst. U vindt deze prachtige vaste plant 2x in het pakket.

(Bos)salie (4x)

Salvia Nemorosa Amethyst 

Deze Salie met de naam Amethyst is prachtig lilaroze van kleur en groeit in opgaande aren. In de zomermaanden wordt u border een mooi geheel met de (Bos)salie erbij. De bloemen bloeien in juni, juli en augustus en de plant wordt circa 70 centimeter hoog. Geef de Salie Amethyst een zonnige plek en geniet de hele zomer lang. Deze (Bos)salie zit 4x in het Bonte Borderpakket.

Herfstanemoon (3x)

Anemone Hybr. Honorine Jobert

De Herfstanemoon bloeit, zoals de naam doet vermoeden, vooral in de herfstmaanden. In augustus tot en met oktober komt de prachtige witte bloem met het gele bloemhart tevoorschijn. Deze Anemoon groeit tot ongeveer 120 centimeter en valt daarmee prachtig op in het Bonte Borderpakket. Geef de Herfstanemoon een zonnige plek of een plaats in halfschaduw. De Herfstanemoon zit 3x in het borderpakket.

Ooievaarsbek (4x)

Geranium Sanguineum Striatum

Deze mooie, laagblijvende Ooievaarsbek heeft een prachtige lichtroze kleur en bestaat uit fijne strepen. Dit maakt van deze Ooievaarsbek een opvallend exemplaar. In de maanden mei tot juli geniet u volop van de kleuren. De plant groeit uit tot een hoogte van ongeveer 25 centimeter. Plant de Ooievaarsbek op een zonnige plek of in lichte schaduw. Deze Ooievaarsbek vindt u 4x in het pakket.

(Kaukasische)vergeet-mij-nietje (3x)

Brunnera Macrophylla Sea Heart

Een prachtig opvallend blad; dat heeft dit (Kaukasische)vergeet-mij-nietje. De bladeren van de plant zijn zilvergrijs van kleur en zijn vrij dik. Hiermee vallen ze mooi op in de tuinborder. De bloemetjes die in april en mei aan het Vergeet-mij-nietje verschijnen zijn lichtblauw van kleur. Een zonnige plek of een plaats in halfschaduw geeft u het langst plezier. Het Kaukasische vergeet-mij-nietje vindt u 3x in het borderpakket.

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Borderpakket Bont
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!