Magnolia Susan

Magnolia Susan

v.a.: € 37,50

Formaat
Struik Struik, Hoogte 80-100cm
€ 37,50
Struik Meerstammig, Totaalhoogte 130-150cm
€ 72,50
Halfstam Halfstam, Stamhoogte 100-120cm
€ 39,50
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

Magnolia Susan geeft in het voorjaar prachtige heerlijkgeurende donker paarse bloemen. De Magnolia Susan struik is zeer geschikt voor de kleinere tuin doordat hij minder groot groeit als de vele andere Magnolia soorten. 

Onze voordelen:

De Magnolia Susan is een wat kleinere Magnolia soort maar wel een echte blikvanger.  Een Magnolia Susan is na 10 jaar ongeveer 3 meter groot. Aan de Magnolia Susan groeien in april/mei heerlijke geurende prachtige smalle donker roze bloemen. Ook verschijnt rond die tijd het blad aan de struik. Wanneer het blad net aan de struik is gegroeid is het glanzend en donkergroen van kleur want naar het einde van de zomer doffer word. Het blad van de Magnolia Susan is ovaal en loopt in een punt. De Magnolia groeit in een ronde vorm en heeft een dichte kroon.

 

Lees meer
De Magnolia Susan is vrij van onderhoud. Het is zelfs beter wanneer u de Magnolia Susan niet snoeit. Wanneer u gaat snoeien gaat snel de natuurlijke vorm verloren. Als u de Magnolia toch een snoeibeurt wil geven doe dit dan na de eerst bloei in het voorjaar. Zo is de kans op beschadiging van uw Magnolia Susan het kleinst.
Lees meer
Het eerste jaar na aanplanten dient u de Magnolia van extra water te voorzien. Tijdens droge periodes van ongeveer één week kunt u de plant water geven. Hoe warmer en droger het is, hoe meer water de plant nodig heeft. U kunt beter de Magnolia Stellata twee keer in de week flink wat water geven dan iedere dag een beetje water. Ook na het eerste jaar kunt u tijdens de warme en droge zomermaanden de plant 2 á 3 keer per week water geven.
Lees meer
De Magnolia Susan is niet groenblijvend maar wel winterhard. De Magnolia Susan kunt u het best planten tussen oktober en april. Plant de Magnolia op een zonnig plaats die enigszins beschut is tegen veel wind. De Magnolia Susan groeit goed op humusrijke vochthoudende grond. Maak een ruim planten gat zodat u de tere wortels niet beschadigd tijdens het planten van de Tulpenboom. Vul het planten gat op met nieuwe tuinaarde.

 

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Magnolia Susan
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!