Magnolia Stellata

Stermagnolia

v.a.: € 37,50

Formaat
Struik , Hoogte 80-100cm
Tijdelijk niet leverbaar
€ 37,50
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

Magnolia Stellata is een bladverliezende Magnolia struik, uitermate geschikt voor de kleinere tuin. Een andere naam voor de Magnolia is de Beverboom. Aan de Magnolia groeien veel licht geurende, zuiver witte bloemen. De struik zal naarmate hij ouder word bolvormig worden.

Onze voordelen:

 

De Magnolia Stellata ook wel Stermagnolia genoemd is een prachtige struik. De bloeitijd van deze Magnolia is vroeg. Zo heeft u  in de maanden maart en april schitterende rijkbloeiende stervormige witte bloemen in uw tuin, die ook nog eens heerlijk ruiken. De Stermagnolia Stellata is een kleine tot middelgrote struik en word niet hoger dan 3 meter. De Magnolia Stellata groeit zeer traag en is dus zeer geschikt voor de kleinere tuin. De Magnolia verliest zijn bladeren in de winter maar is wel winterhard. De Magnolia struik groeit in een bossige opgaande vorm. Aan de Magnolia Stellata groeien smalle ovale donkergroene bladeren.

 

Lees meer
De Magnolia Stellata hoeft niet gesnoeid te worden. Wanneer u de Magnolia toch wilt gaan snoeien doe dit dan na de voorjaarsbloei. Wanneer u later in het jaar gaat snoeien knipt u de al nieuw gevormde bloemknoppen weg waardoor u het volgende jaar veel minder bloemen aan u Magnolia Stellata zal zien.
Lees meer
Het is belangrijk dat u de magnolia de eerste tijd na het planten voldoende water geeft. U kunt beter de Magnolia twee keer in de week flink wat water geven dan iedere dag een beetje water. Ook na de eerste periode na aanplanten van de Magnolia kunt u tijdens droge periodes de plant voorzien van water. In bijvoorbeeld de zomermaanden tijdens droge en warme periodes kunt u het best de Magnolia twee tot 3 keer per week water geven.
Lees meer
De Magnolia houd van een beschutte plaats tegen hevige wind. De Stermagnolia staat graag in de zon of half schaduw. De Magnolia groeit het best op enigszins vochtige grond. In de herfst vallen de bladeren van de Magnolia af. De Stermagnolia is wel winterhard. Voor u de Magnolia in de grond plaatst moet u zeker zijn van de juiste plaats de Stermagnolia word namelijk niet graag verplaatst. Maak voor u de Magnolia struik gaat planten een groot plantgat. De Magnolia Stellata heeft namelijk zeer kwetsbare wortels. De Stermagnolia wortels groeien niet diep de grond in houd hier rekening mee wanneer u de grond onder de struik gaat bewerken. Wanneer u de Magnolia Stellata koopt bij onze kwekerij bomenenzo kunt u er ook voor kiezen dat wij de struik voor u planten. Wij beschikken namelijk over een eigen aanplantservice.

 

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Magnolia Stellata
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!