Judasboom Carolina Sweetheart

Cercis canadensis Carolina Sweetheart

v.a.: € 82,50

Formaat
Totaal hoogte 175-200cm
Niet leverbaar
€ 82,50
delivery icon

15,00 verzendkosten,
bij bestellingen vanaf €300,00 bezorgen wij gratis.

De Judasboom Carolina Sweetheart is echte blikvanger met bladeren in 3 verschillende kleuren: roze, wit en groen. In het voorjaar steelt de donkerroze bloesem de show. U heeft weinig omkijken naar deze prachtige boom, want hij vereist weinig onderhoud. Bestel hem nu bij dé bomenspecialist!

Onze voordelen:

5 positieve eigenschappen van de Judasboom Carolina Sweeatheart

Hartvormige bladeren
Bladeren hebben verschillende kleuren: roze, wit en groen
Makkelijk in onderhoud
Veel aangeplant in kleine en middelgrote tuinen
Wordt 2 tot 2,5 meter hoog
De Judasboom Carolina Sweetheart is een sierlijke topper met prachtig bont blad in drie verschillende kleuren: roze, wit en groen. Het blad is hartvormig en zeer decoratief. De donkerroze bloesem in het voorjaar is dus slechts de voorbode van een spectaculaire zomer, waarin de boom volhangt met bladeren. In het najaar krijgt het blad typische oranje en gele herfsttinten. Deze soort Judasboom is makkelijk in onderhoud en staat het liefst op een standplaats in de volle zon of halfschaduw. Droge (zand)grond geniet de voorkeur, maar meerdere grondsoorten zijn geschikt.
Wilt u de Judasboom Carolina Sweetheart kopen bij Bomenenzo.nl? Dat doet u gemakkelijk online in onze webshop!
Lees meer

Judasboom Carolina Sweetheart bemesten

De Judasboom Carolina Sweetheart is eenvoudig te verzorgen. Ideaal voor als u weinig tijd heeft voor tuinieren en toch van een schitterende boom in uw tuin wilt genieten. In het voorjaar is het raadzaam om uw boom te bemesten met Vivimus universeel, een bodemverbeterend middel dat u gemakkelijk mee bestelt met uw Judasboom. Zo bent u in één keer klaar!

Judasboom Carolina Sweetheart snoeien

De Judasboom Carolina Sweetheart wordt 2 tot 2,5 meter hoog en hoeft maar weinig gesnoeid te worden. Alleen als de takken te dik worden kunt u een aantal takken snoeien. De meest geschikte snoeitijd is de zomer. Ook raden wij u aan om dood hout weg te halen. Hiermee houdt u de boom gezond en aantrekkelijk voor het oog. Bij het snoeien is het belangrijk om stevige tuinhandschoenen aan te trekken.
Lees meer

Judasboom Carolina Sweetheart water geven

De Judasboom Carolina Sweetheart houdt niet van nattigheid en staat daarom het liefst in droge grond. Het is dus geen boom die u zelf veel water hoeft te geven. Mocht er in de zomer sprake zijn van langdurige droogte, dan raden wij u aan om hem 1 tot 2 keer per week water te geven (niet vaker). Als de boom wat ouder wordt is water geven meestal niet noodzakelijk.
Lees meer

Judasboom Carolina Sweetheart planten

Wij raden u aan om de Judasboom Carolina Sweetheart te planten op een standplaats in de volle zon of halfschaduw. In principe slaat de boom goed aan in elke grondsoort, hij houdt alleen niet van nattigheid. Plant hem dus bij voorkeur in droge vocht doorlatende grond. Neem trouwens ook eens een kijkje bij de vaste planten uit ons assortiment. Uitstekend te combineren met de Judasboom! Kijk rustig rond en maak een keuze.

Graaf voor het planten van de Judasboom Carolina Sweetheart een ruim aanplantgat en maak de grond in dit gat goed los. Meng er daarna vruchtbare aanplantgrond door voor een goede start en een geslaagde inworteling. Zet dan de kluit (voorzichtig) in het gat en vul het overgebleven gat op met aanplantgrond. Druk de kluit en de aarde goed aan, en geef uw boom tot slot voldoende water.
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Judasboom Carolina Sweetheart
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!