Lei Magnolia

Magnolia kobus

v.a.: € 90,00

Formaat
Stamomtrek 8-10cm, Stamhoogte 150cm, Totaal hoogte 270-280cm
November 2021
€ 90,00
Stamomtrek 10-12cm, Stamhoogte 180cm, Totaal hoogte 300-310cm
November 2021
€ 120,00
Stamomtrek 12-14cm, Stamhoogte 200cm, Totaal hoogte 320cm
November 2021
€ 145,00
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300,--.
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor €15,00.

De Magnolia kobus is een boom die zeer geschikt is als leivorm. Hij bloeit met prachtige witte bloemen in het voorjaar. Hierna krijgt de boom zijn blad. De Lei Magnolia wordt geleverd in schermvorm. Dit betekent dat alle takken in het rek gebonden zijn. De Magnolia kobus is geschikt voor kleinere tuinen.

Onze voordelen:

 

Bent u opzoek naar een opvallende Leiboom dan is de Lei Magnolia de boom voor u. De Lei Magnolia groeit met donkergroen glanzend blad. In het voorjaar zullen er grote witte bloemen aan de Leiboom groeien. Hoe ouder uw Lei Magnolia is hoe uitbundiger deze in het voorjaar zal bloeien.  Bij bomenenzo kunt u terecht voor een Lei Magnolia op een rek van 150x120 cm. U kunt bij bomenenzo veel verschillende Leibomen kopen. Koop uw Leiboom online of kom langs op onze kwekerij. Wij beschikken over een eigen bezorgdienst en aanplantservice.

 

Lees meer
De Lei Magnolia groeit langzaam en hoeft dus niet vaak gesnoeid te worden. Door de uitstekende takken door het rek te geleiden zal uw Lei Magnolia zeer dicht begroeid worden. Wilt u de Magnolia toch gaan snoeien doe dit dan na de bloei.
Lees meer
Geeft de Lei magnolia regelmatig water nadat u de boom heeft geplant. De eerste jaren in droge perioden is het ook belangrijk dat u de Lei Magnolia regelmatig water geeft.
Lees meer
U kunt de Lei Magnolia in de lente (april-mei) planten. Let bij het planten van de Lei Magnolia er op dat de plant voldoende ruimte heeft om te groeien. De Lei Magnolia groeit het best in de zon-halfschaduw en staat niet graag in de volle wind. De Lei Magnolia heeft kwetsbare wortels die net onder de grond groeien. De Lei Magnolia groeit het best met licht zure tot neutrale grond. Van kalk grond houdt de Lei Magnolia niet. Wij raden u aan om bij het poten van de boom aanplantgrond te gebruiken.

U kunt er ook voor kiezen om bij levering, uw Magnolia boom door ons te laten planten. Bij bomenenzo.nl hebben wij namelijk een aanplant service.
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lei Magnolia
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Is de lei magnolia bladhoudend in de winter?

De Lei Magnolia kobus is niet bladhoudend in de winter. Hij verliest zijn blad in de herfst.

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!