Rosa Open Arms

Klimroos Open Arms

v.a.: € 15,95

Formaat
Hoogte 70-80cm, Bloeikleur Roze
€ 15,95
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

Stel een vraag

Rosa Open Arms is een schitterende roze klimroos met geurende bloemen. De plant is zeer geschikt voor tegen een pergola, rozenboog, muur of schutting aan. De klimroos is makkelijk in onderhoud en direct leverbaar uit eigen kwekerij.

    Wil je liever je rozenstruik komen ophalen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Onze voordelen:

Ben je op zoek naar een prachtige kleurrijke klimroos? Maak dan kennis met de Roos Open Arms (Rosa Open Arms). Dankzij deze roos wordt visite met open armen in je tuin ontvangen. De klimroos groeit flink de hoogte in (tot zo’n 250 cm) en is daarom zeer geschikt om over een rozenboog of pergola te laten groeien. Ook tegen een schutting of muur zal de roos uitbundig bloeien, van juni tot en met oktober! Kenmerkend voor de Roos Open Arms zijn de bloemtrossen met kleine, glanzende rozenblaadjes die heerlijk geuren. De bloemen zijn zalmroze met aan de binnenkant (het hart) een betoverende zachtgele tint. Wie wil daar nu niet van genieten?

TIP: Combineer deze mooie klimroos met één van onze andere soorten rozen, zoals een struikroos of een roos op stam.

  • Bloeikleur: Roze
  • Bloeitijd: Juni - Oktober
  • Bladkleur: Groen
  • Groenblijvend: Nee
  • Geur: 1 ster
  • Standplaats: Volle zon
  • Hoogte: 250 cm
  • Winterhard: Ja
Lees meer

Rosa Open Arms is makkelijk te verzorgen. Deze klimroos is zeer ziekte resistent. Daarnaast is hij winterhard, maar verliest hij wel zijn blad in de winter. Rozen hebben in het algemeen veel voeding nodig. Met Vivimus universeel kun je de bodem vruchtbaarder maken, het liefst in het voorjaar en de zomer. Dit bodemverbeterende middel is 100% biologisch. Je kunt het ook gebruiken voor andere planten (en bomen). Zeker in de beginjaren is het belangrijk om de klimroos goed omhoog te leiden. Je bindt de stengels op met binddraad, ook verkrijgbaar in onze webshop. Dit draad is gemaakt van zeer flexibel materiaal, waardoor de rozentakken niet beschadigen.

De beste snoeitijd voor klimrozen is maart (net na de winter). Gebruik hiervoor een scherpe snoeischaar en dikke handschoenen om je handen te beschermen. De zijtakken dienen weggeknipt te worden tot op ongeveer 10 of 15 cm. Knip de takken af op ongeveer 1 cm boven een ‘oog’. Daarna zal hij weer mooi uitlopen. Het blad van de Roos Open Arms is donkergroen en mooi glanzend. Toch kan het voorkomen dat een tak bruin of dor wordt. Die kun je gerust wegknippen om je roos mooi te houden.

 

Lees meer

Klimroos Open Arms schittert het mooiste op een standplaats in de volle zon, het liefst in vruchtbare grond. Bij het planten van de Roos Open Arms is het van belang om een diep gat te graven (ongeveer een halve meter). Dit omdat rozen snel inwortelen. Voordat je de kluit poot doe je er goed aan om hem onder te dompelen in een emmer water. Zet de kluit in het gat en vul het resterende gat aan met aanplantgrond. Geef daarna voldoende water en je bent klaar!

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Rosa Open Arms
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!