Meerstammige olijfwilg

Elaeagnus ebbingei

v.a.: € 225,00

Formaat
Struik , Hoogte 160-180cm
Voorjaar 2023
€ 225,00
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

De meerstammige olijfwilg (Elaeagnus ebbingei) is een bijzondere en karakteristieke boom. Wanneer u de meerstammige olijfwilg in huis haalt heeft u zeker een echte eye-catcher die niet veel andere hebben. Het aanbod van deze bijzondere boom is namelijk aan de lage kant. De bladhoudende boom is goed bestand tegen wind en zelfs zeewind. Daarnaast is deze boom ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Kortom, dit is een bijzondere boom die beslist uw tuin van sierwaarde zal voorzien.

Onze voordelen:

De meerstammige olijfboom is een winterharde en wintergroene boom die in elk soort tuin een plekje kan vinden. Heeft u een (middel) grote tuin of juist een kleine tuin? Geen probleem, de olijfboom kan overal geplaatst worden. Ook aan de bodem stelt deze wil niet veel eisen. De olijfwilg krijgt alleen niet graag te natte voeten, daarom moet de bodem goed vocht doorlatend zijn. De gewilde standplaats is de zon/ halfschaduw. De bloeiperiode van de olijfwilg is oktober tot november. Er groeien dan heerlijke geurende, crémewitte bloemen aan de olijfwilg. De donkergroene bladeren blijven het hele jaar door aan de boom waardoor u nooit een kale wilg heeft. U kunt de olijfwilg laten groeien in een vrije vorm, maar ook kunt u deze goed terugsnoeien tot een egale vorm.

Lees meer

 

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Meerstammige olijfwilg
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Wanneer is de beste periode om de meerstammige olijfwilg te planten? Alvast bedankt.

De Meerstammige Olijfwilg is potgeteelt. Deze kan het hele jaar door geplant worden. Houdt er wel rekening mee dat in de warme zomermaanden de Olijwilg meer verzorging nodig heeft en bij periode van strenge vorst er niet geplant kan worden.

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!