Japanse Esdoorn Inaba-Shidare

Acer palmatum Inaba-Shidare

v.a.: € 35,95

Formaat
Hoogte 40-50cm
€ 35,95
Hoogte 60-80cm
Tijdelijk niet leverbaar
€ 49,95
Stamomtrek Halfstam, Stamhoogte 0.9m
€ 77,50
Stamomtrek Hoogstam, Stamhoogte 180cm
€ 275,00
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300,--.
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor €15,00.

De Acer palmatum 'Inaba-Shidare' is een prachtige kleiner blijvende Esdoorn en heeft prachtig wijnrood blad. De Japanse Esdoorn Inaba-Shidare is een Esdoorn die niet zo groot wordt, ongeveer 150 tot 200 cm. Heeft u een kleine tuin en bent u op zoek naar een heester met prachtige kleuren? Dan is dit de heester die u zoek!    

Onze voordelen:

Japanse Esdoorn Inaba-Shidare kopen:

De Japanse Esdoorn Inaba-Shidare is een schitterende kleiner blijvende Esdoorn. De Esdoorn groeit met omlaag hangende takken. Zo krijgt u een prachtige treur heester! De uiteindelijke hoogte van de Japanse Esdoorn Inaba-Shidare is zo’n 150 tot 200 cm. Het blad van de Acer is diep ingesneden en kent meerdere kleuren door de seizoenen heen. De Acer Inaba-Shidare loopt in het voorjaar uit met diep wijnrood blad. In de zomer zal het blad wat groen verkleuren, waarna het in de herfst felrood zal zijn van kleur. Met de Japanse Esdoorn Inaba-Shidare heeft u dus een ware kleurexplosie in uw tuin! Deze Esdoorn is niet wintergroen. De Acer is zeer goed winterhard


Tip: naast de Japanse Esdoorn Inabe-Shidare kunt u bij Bomenenzo.nl ook terecht voor onder ander de Japanse Esdoorn Garnet, Japanse Esdoorn Groen, Japanse Esdoorn Skeeters Broom. U kunt deze prachtige bomen of struiken online bestellen en thuis laten bezorgen. Ook bent u welkom op maandag t/m zaterdag op onze eigen kwekerij in Lienden. 

Kenmerken:

  • Bloeikleur: rood
  • Bloeitijd: april  
  • Bladkleur: rood/groen, afhankelijk van seizoen
  • Groenblijvend: nee
  • Standplaats: zon/halfschaduw
  • Hoogte: 150-200 cm
  • Winterhard: ja

Lees meer
De Japanse Esdoorn Inaba-Shidare heeft geen bijzondere zorg nodig. Wanneer de Esdoorn op de juiste plaats is gepland, zal deze het grotendeels prima zelf redden. Zo is deze Esdoorn winterhard en snoeien is niet echt nodig. In het voorjaar kunt u licht bemesten. Japanse Esdoorn Inaba-Shidare snoeien: De Japanse Esdoorn Inaba-Shidare hoeft niet gesnoeid te worden. Door de boom niet te snoeien behoudt u de natuurlijk vorm van de Acer. Wilt u de Japanse Esdoorn toch snoeien of de dode takken wegknippen, doe dit dan in de zomer of in de herfst. Dan is de sapstroom niet meer in volle gang en zal uw Japanse Esdoorn niet doodbloeden. In het voorjaar is de sapstroom juist volop bezig en dan kunt u dus beter niet snoeien!
Lees meer
De Inaba-Shidare heeft een gemiddelde waterbehoefte. De grond dient licht vochtig te zijn. In de eerste periode na aanplanten dient u de Japanse Esdoorn water te geven tijdens droge periodes water te geven. Wanneer het een week lang niet of nauwelijks geregend heeft kunt u de Esdoorn één keer per week water geven, behalve tijdens vorst. Tijdens warme en droge periodes, zoals in de zomermaanden, dient u ook ná de eerste periode van aanplanten de Esdoorn water te geven. Geef 2 á 3 keer per week water, afhankelijk van de warmte en droogte.
Lees meer
Japanse Esdoorn Inaba-Shidare planten: Uw Japanse Esdoorn Inaba-Shidare groeit het beste op een vochthoudende en voedselrijke bodem. Omdat deze Japanse Esdoorn licht gevoelig is voor verbranding, kunt u de Esdoorn beter niet plaatsen op een plaats waar hij de hele dag in de felle zon staat. Tijdens het aanplanten kunt u speciale aanplantgrond gebruiken. Tip: vanwege de overhangende takken is het ook leuk om de Japanse Esdoorn Inaba-Shidare te planten in een pot!
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Japanse Esdoorn Inaba-Shidare
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!