Nieuws

Alles wat je moet weten

Onze groene vingers kunnen ook schrijven. Leesvoer voor de tuinfanaat.

Tuinieren op zandgrond

Tuinieren op zandgrond

Zandgrond bevat van nature weinig tot geen voedingsstoffen, laat staan water. Er komt dus heel wat bij kijken om bomen, planten en struiken op zandgrond te laten groeien. Meer daarover lees je hier!

Welke planten zijn giftig voor katten en honden?

Welke planten zijn giftig voor katten en honden?

Honden en katten zijn, net als wij, graag in de tuin. Als echte dierenliefhebber wil je natuurlijk geen plant in je tuin hebben staan die giftig is voor je trouwe viervoeter. In onze blog lees er alles over!

Meest gemaakte fouten bij het bemesten van je tuin

Meest gemaakte fouten bij het bemesten van je tuin

Bemesten lijkt zo simpel: even wat mest over je planten strooien en klaar! Maar als je een mooie tuin wilt, komt er meer bij kijken. Wij zetten de meest gemaakte fouten bij het bemesten van de tuin op een rij.

Je tuin hittebestendig maken

Je tuin hittebestendig maken: hoe doe je dat?

Een hittegolf lijkt tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Richt je tuin dus zó in dat deze beter bestand is tegen de hitte. Lees snel onze tips!

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

Tuin rozen snoeien

Tuin rozen snoeien: wanneer en hoe?

Welke rozen je ook in de tuin hebt staan, je houdt ze in vorm door regelmatig te snoeien. Het zorgt niet alleen voor een frissere groei, maar ook voor meer en grotere rozen! Hoe je te werk moet gaan, lees je hier. 

Pluktuin aanleggen: hoe ga je te werk

Pluktuin aanleggen: hoe ga je te werk?

Een goede pluktuin aanleggen begint met de juiste bloemen. Je hebt mooie, kleurrijke bloemen met een rijke en snelle bloei en lange stengels nodig. Met onze tips begin je je eigen pluktuin!

Mediterrane boom beschermen tegen vorst

Hoe bescherm ik mijn palmboom of olijfboom tegen vorst?

Steeds meer mensen kiezen voor een mediterrane tuin met palmbomen of olijfbomen. Maar hoe kun je palm- en olijfbomen beschermen tegen vorst? Dat lees je hier!

Wintertuin vogels voeren - tuinkalender januari

Tuinkalender januari

Start het jaar goed en bereid je in vorstvrije periodes alvast voor op het nieuwe tuinseizoen. Ook januari heeft een aantal tuinklussen in petto, waar jij mee aan de slag kunt. Welke? Je leest in onze tuinkalender.

Pagina

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00