Nieuws

Alles wat je moet weten

Onze groene vingers kunnen ook schrijven. Leesvoer voor de tuinfanaat.

Meest gemaakte fouten tijdens het snoeien

5x meest gemaakte fouten tijdens het snoeien

Je boom, struik of plant snoeien zorgt voor een mooie, volle en vruchtbare tuin. Het lijkt misschien makkelijk, maar toch zijn er een aantal valkuilen. Welke? Dat lees je hier!

Hoe snoei je een Blauwe Regen?

Hoe snoei je een Blauwe Regen?

Een jaarlijkse snoei is een must voor een optimale bloei van de Blauwe Regen (Wisteria). Zo geniet je ook de volgende bloei weer volop van de bloemen! Lees hier alles over het snoeien van deze snelgroeiende klimplant.

Wanneer snoei je siergras?

Wanneer snoei je siergras?

Siergrassen zijn sterk en onderhoudsarm. Tóch kun je ze het beste eens per jaar even snoeien, zo blijven ze mooi in model! Hoe en wanneer? Dat lees je hier.

Hoe snoei je een bolboom?

Hoe snoei je een bolboom?

Een bolboom in de tuin zorgt voor variatie en speelsheid. Maar hoe behoud je de prachtige vorm van een bolboom? Lees hier de tips & tricks van een bolboom snoeien. 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

Welke haagplanten zijn geschikt voor een lage heg?

Welke haagplanten zijn geschikt voor een lage heg?

Een lage heg is decoratief en wordt gebruikt als omlijsting of lage afscheiding in de tuin. Bovendien is het een makkelijke manier om meer groen aan te brengen. Benieuwd naar welke haagplanten hiervoor geschikt zijn? Dat lees je hier!

Exotische planten voor vakantie in eigen tuin

Exotische planten voor vakantie in eigen tuin

Creëer het ultieme vakantiegevoel met exotische planten en bomen! Steeds meer tropische tuinplanten doen het ook prima in de Nederlandse tuin. Benieuwd naar welke? Wij zetten ze voor je op een rij.

Ooievaarsbek Geranium in jouw tuin

Waarom mag de Ooievaarsbek niet ontbreken in jouw tuin?

De Geranium, Ooievaarsbek genoemd, is een van de meest bekende en populaire tuinplanten. Dat is niet voor niets: het is dan ook een topper van een plant! Lees hier alles over de uitbundige Ooievaarsbek.

Droogtebestendige vaste planten voor de tuin - Yucca

Droogtebestendige vaste planten voor de tuin

Langdurige droogte is eerder regel dan uitzondering. Tijd om je tuin hier op aan te passen met vaste planten die goed droogte tolereren. Bekijk snel welke planten jouw droge tuin opfleuren.

Pagina

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00