Nieuws

Alles wat je moet weten

Onze groene vingers kunnen ook schrijven. Leesvoer voor de tuinfanaat.

Tuinkalender mei

Tuinkalender mei

De zon laat zich vaker zien, de dagen worden warmer en je tuin komt meer en meer tot leven. In de zonnige meimaand hoor je de vogels in je tuin fluiten en zie je ze druk in de weer zijn. Vlinders en bijen komen af op de zoete nectar. Een gezellige boel! De zomer is in aantocht en dat merk je aan alles. Kleurige borders en voorjaarsbloeiers nodigen uit om heerlijk te genieten in de tuin. Dan moet je tuin natuurlijk wel klaar zijn. Welke klussen je in mei te wachten staan lees je in de tuinkalender voor mei.  

Lentebloeiers voor een kleurrijk voorjaar!

Lentebloeiers voor een kleurrijk voorjaar!

Is het bij jou al lente in jouw huis, tuin en bol? Als je tuin in bloei staat, is de lente echt begonnen! Bloeiende planten in de border, bloembollen in pot en solitaire bomen komen tot leven. De geuren en kleuren van lentebloeiers toveren direct een glimlach op je gezicht. Ben je benieuwd van welke bomen en planten je dit seizoen intens geniet? Ontdek ze hieronder!

Tuinkalender april

Tuinkalender april

De lente is begonnen! Het wordt langzaam warmer en er komt weer geur en kleur in de tuin. Dit levert een vrolijk tafereel op voor op jezelf, maar maakt ook vlinders, bijen en andere insecten blij. Doordat bomen en planten gaan groeien en bloeien, is er in april genoeg te doen. Benieuwd met welke klusjes je aan de slag kunt deze maand? Je leest het in deze tuinkalender april. 

Tuinkalender februari

Tuinkalender februari

In deze tuinkalender voor de maand februari vind je handige tips wat betreft het planten, snoeien en verzorgen van jouw (ontwakende) tuin.

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

Top 10 Schaduwplanten

Top 10 Schaduwplanten

Bekijk deze top 10 van schaduwplanten eens en voorzie alle donkere hoekjes in jouw tuin van licht!

Winterbloeiers: Musthaves voor een stralende wintertuin!

Winterbloeiers: Musthaves voor een stralende wintertuin!

Verlang jij alweer naar het moment dat de eerste lentebloeiers de kop opsteken en je tuin zich van zijn fleurigste kant laat zien? Koop dan wat winterbloeiende planten voor je tuin en laat je zelfs in de wintermaanden verrassen door deze bloeiende exemplaren.

Zelf een tuinkalender maken

Zelf een tuinkalender maken

Zou het niet fijn zijn om per maand precies te weten welke tuinklussen je kunt uitvoeren? Goed nieuws: dat kan door zelf een tuinkalender te maken! Een tuinkalender per maand biedt een handig overzicht van de klussen die je kunt doen...

Herfstaster

Tuinkalender oktober

Het najaar biedt een uitgelezen kans om je tuin op te knappen en een voorsprong op het voorjaar te nemen. Onze tuinkalender voor oktober helpt je hierbij graag op weg!

Pagina

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00