Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Herfst, herfst, wat heb je te koop...
Nieuws

Ook in de herfst kunt u nog heerlijk genieten van uw tuin en terras. Veel bomen en planten hebben verkleuringen in bloem en/of blad.

Hierbij een aantal tips om de herfstkleur in uw tuin te brengen.

Lees meer →
Platanen-vervellen
Advies Bomenenzo

Help, mijn Plataan laat zijn schors los.... Wat nu..

Lees meer →
Hagen en heggen
Nieuws

Hagen en Heggen bepalen de structuur van het erf. Haagplanten worden op veel plaatsen aangeplant: langs erfranden, inritten, moestuinen, terras, boomgaarden en weide.

Er zijn veel soorten haagplanten. Lees meer over Hagen en Heggen. 

Lees meer →
Advies
Advies Bomenenzo

Betrouwbaar advies
Op onze coniferenkwekerij werken zeer ervaren mensen. Dagelijks zijn wij in de kwekerij bezig met het onderhouden van het aanbod. Hierdoor kunt u gedegen advies verwachten bij de aankoop van uw coniferen, planten en struiken.  Ook voor vragen over de verzorging ervan kunt u bij ons terecht. Hier leest u alles over ons advies.

Lees meer →
Populairste leibomen
Nieuws

In dit artikel kunt u lezen over de meest populaire leibomen en de rede waarom ze zo populair zijn. Elke boom heeft zijn eigen kracht.

Lees meer →
Luis in leilinde
Advies Bomenenzo

Wat kunt u doen tegen bladluizen in uw linde boom en wat zijn de symptomen? In dit artikel leest u alles over luis in leilinden en hoe die te bestrijden.

Lees meer →
Verplaatsen bomen
Advies Bomenenzo

In dit artikel vindt u antwoord op de vragen omtrend het verplanten van bomen. Stel u heeft een boom in de tuin die een meter verderop moet komen te staan? Waar moet op gelet worden en wie of wat heeft u nodig?

Lees meer →
Snoeien leibomen
Advies Bomenenzo

Veel leibomen kunnen op dezelfde manier gesnoeid worden. Afhankelijk van de vorm die u voor ogen heeft en het doel van de boom kunt u kiezen voor de manier van snoeien. Lees hier alles over het snoeien en hoe het gedaan dient te worden.

Lees meer →
Snoeien leiplataan
Advies Bomenenzo

In welke periode worden platanen gesnoeid en hoe kan dat het beste gedaan worden? In deze rubriek proberen we een zo duidelijk mogelijk antwoord te geven over het snoeien van leiplatanen. Lees hier alles.

Lees meer →
Plantafstand leibomen
Advies Bomenenzo

Vaak worden er meerdere leibomen naast elkaar geplant. Hoeveel heeft u er dan nodig? Hoe ver moeten de stammen uit elkaar? Hier leest u de belangrijkste informatie over de plantafstand van leibomen.

Lees meer →
© Developed by CommerceLab