Nieuws

Alles wat je moet weten

Onze groene vingers kunnen ook schrijven. Leesvoer voor de tuinfanaat.

Winterbloeiers: Musthaves voor een stralende wintertuin!

Winterbloeiers: Musthaves voor een stralende wintertuin!

Verlang jij alweer naar het moment dat de eerste lentebloeiers de kop opsteken en je tuin zich van zijn fleurigste kant laat zien? Koop dan wat winterbloeiende planten voor je tuin en laat je zelfs in de wintermaanden verrassen door deze bloeiende exemplaren.

Zelf een tuinkalender maken

Zelf een tuinkalender maken

Zou het niet fijn zijn om per maand precies te weten welke tuinklussen je kunt uitvoeren? Goed nieuws: dat kan door zelf een tuinkalender te maken! Een tuinkalender per maand biedt een handig overzicht van de klussen die je kunt doen...

Herfstaster

Tuinkalender oktober

Het najaar biedt een uitgelezen kans om je tuin op te knappen en een voorsprong op het voorjaar te nemen. Onze tuinkalender voor oktober helpt je hierbij graag op weg!

Tuinkalender september

Tuinkalender september

Geniet jij ook zo van de nazomer in jouw tuin? De maand september heeft heel wat moois te bieden. Laat je inspireren door deze tuinkalender voor september: een mooie nazomer maand met volop tuinklussen.

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

10 soorten Groenblijvende bomen

10 soorten Groenblijvende bomen

10 soorten groenblijvende bomen voor een levendige wintertuin.

Wil je ook in de winter kunnen genieten van mooie groene blaadjes aan je boom? Wij hebben 10 verschillende soorten groenblijvende bomen voor je op een rijtje gezet, zodat je kunt gaan genieten van een levendige wintertuin.

Appel en Peren Oogsten

Appel en Peren Oogsten

In de late nazomer en het begin van het najaar kunt u appels en peren oogsten. Wel is het  belangrijk om op het juiste moment te oogsten.

Lees meer in dit artikel over het oogsten van de vruchten.

Geboorteboom plaatsen

Geboorteboom plaatsen

Een geboorteboom planten. Niet iedereen doet het, maar het is een zeer oude traditie. Hieronder vindt u diverse betekenissen van bomen.

Lees meer in dit artikel.

Start online verkoop bomen is gouden greep

Start online verkoop bomen is gouden greep

JanDirk van de Bijl en zijn vrouw Pieternella de Jong runnen een boomkwekerij en telen voornamelijk bomen op tot ongeveer drie jaar. Toen de handel naar andere boomkwekerijen drie jaar geleden fors terugliep zijn de telers gaan kijken naar online mogelijkheden. Bomenenzo.nl is als eenvoudige webshop gestart in 2009 en levert bomen rechtstreeks aan de particulier. De stap naar het internet bleek een gouden greep en inmiddels is de site geprofessionaliseerd.

Pagina

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00