Nieuws

Alles wat je moet weten

Onze groene vingers kunnen ook schrijven. Leesvoer voor de tuinfanaat.

Meest winterharde bomen voor je tuin

Wat zijn de meest winterharde bomen voor je tuin?

Welke bomen kunnen de tand des tijds doorstaan? Ontdek onze top 5 winterharde bomen die bestand zijn tegen allerlei weersomstandigheden.

Mediterrane boom beschermen tegen vorst

Hoe bescherm ik mijn palmboom of olijfboom tegen vorst?

Steeds meer mensen kiezen voor een mediterrane tuin met palmbomen of olijfbomen. Maar hoe kun je palm- en olijfbomen beschermen tegen vorst? Dat lees je hier!

Wintertuin vogels voeren - tuinkalender januari

Tuinkalender januari

Start het jaar goed en bereid je in vorstvrije periodes alvast voor op het nieuwe tuinseizoen. Ook januari heeft een aantal tuinklussen in petto, waar jij mee aan de slag kunt. Welke? Je leest in onze tuinkalender.

Tuinkalender December

Tuinkalender december

De winter staat voor de deur!  Wil je toch buiten aan de slag? Check dan onze maandelijkse tuinkalender voor de beste tuinklusjes in december. Zo geniet je ook tijdens de koudere maanden van een perfect onderhouden tuin.

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

Tuinkalender November

Tuinkalender november

November is een rustige maand qua tuinklusjes, maar er is altijd wel iets te doen! Maak je tuin gezellig en winterklaar met de handige tips & tricks uit onze maandelijkse tuinkalender.

Hoe snoei je een Blauwe Regen?

Hoe snoei je een Blauwe Regen?

Een jaarlijkse snoei is een must voor een optimale bloei van de Blauwe Regen (Wisteria). Zo geniet je ook de volgende bloei weer volop van de bloemen! Lees hier alles over het snoeien van deze snelgroeiende klimplant.

Wanneer snoei je siergras?

Wanneer snoei je siergras?

Siergrassen zijn sterk en onderhoudsarm. Tóch kun je ze het beste eens per jaar even snoeien, zo blijven ze mooi in model! Hoe en wanneer? Dat lees je hier.

Hoe snoei je een bolboom?

Hoe snoei je een bolboom?

Een bolboom in de tuin zorgt voor variatie en speelsheid. Maar hoe behoud je de prachtige vorm van een bolboom? Lees hier de tips & tricks van een bolboom snoeien. 

Pagina

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00