Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze webshop is open, onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Vanwege extreme drukte is de levertijd langer dan u van ons gewend bent.  Lees meer.....

Zware Hoogstam Fruitbomen
vragen? 0344 22 81 00

Zware Hoogstam Fruitbomen

Zware Hoogstam Fruitbomen hebben een stamhoogte van 1,80 meter en hebben een mooie, volle kroon. De bomen groeien uit tot grote kronen en geven al vrucht. In de lente heeft u een prachtige boom vol bloesem in de tuin staan en in het najaar plukt u de vruchten. U vindt in ons assortiment mooie appelbomen en de oude druivenstruik.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Zware Hoogstam Fruitbomen kopen:

De Zware hoogstam fruitbomen zijn oudere fruitbomen die hoog op de stam staan. De stamhoogte van deze bomen is minimaal 180 centimeter. De fruitbomen hebben een stevige, dikke stam en groeien op elke bodem. Het zijn prachtige, volwassen bomen die weinig onderhoud nodig hebben. De prachtig levende bomen zijn al vruchtdragend en geven een grote hoeveelheid vruchten. U heeft er dan ook direct plezier van. Ze zijn gewend aan het Nederlandse klimaat en staan geweldig in uw tuin of op het terras. U waant zich in uw eigen tuin in de prachtige Nederlandse bossen.

Zware Hoogstam Fruitbomen kopen bij Bomenenzo.nl:

De Zware Hoogstam Fruitbomen kopen doet u eenvoudig bij kwekerij Bomenenzo.nl. U vindt bij ons meerdere appelbomen, zoals de Appelboom Jonagold, Appelboom Elstar, Appelboom Goudreinet en de Oude Druivenstruik. Kom eens langs bij onze kwekerij in Lienden om ze te bekijken. Ook bent u natuurlijk van harte welkom voor vragen of advies. 

Zware Hoogstam Fruitbomen verzorgen:

Oude fruitbomen zijn makkelijk te verzorgen, omdat ze al volwassen zijn en dus ook al een grote hoeveelheid vrucht dragen. Wel kunnen er schimmels en bacteriën op ontstaan, maar als u dit af en toe controleert en de boom snoeit, kan het makkelijk voorkomen worden. Na het snoeien kunt u de boom het beste bemesten.

Zware Hoogstam Fruitbomen snoeien:

Het snoeien van oude fruitbomen kan het beste in de winter gedaan worden, in januari of februari, bij droog en vorstvrij weer. De takken die omhoog groeien kunt u dan wegsnoeien. Geef na het snoeien mest.

Zware Hoogstam Fruitbomen planten:

De oude fruitbomen kunnen tegen een stootje en de meeste levende bomen kunnen het hele jaar door geplant worden, als het niet vriest en de grond niet te nat is. Daarnaast houden de meeste fruitbomen van een zonnige plek. 

Bomenenzo

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek nader berichtgeving, onze webshop blijft wel open. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.