Zware Hoogstam Fruitbomen
Grote, onderhoudsvriendelijke én direct vruchtdragende fruitbomen.
Geef je tuin karakter met een Zware Hoogstam Fruitboom. Deze prachtige volwassen bomen zijn ideaal als je direct wilt genieten van een imposante boom en lekkere vruchten. Onze Zware Hoogstam Fruitbomen hebben een dikke en stevige stam, stamhoogte van 1,80 meter en mooie volle kroon. Geniet in de lente van een prachtige bloemenzee in je tuin en pluk in het najaar de vruchten van je oude appelboom of oude druivenstruik!

Zware Hoogstam Fruitbomen

Van hoog naar laag sorteren

Zware Hoogstam Fruitbomen

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Zware Hoogstam Fruitbomen kopen:

De Zware hoogstam fruitbomen zijn oudere fruitbomen die hoog op de stam staan. De stamhoogte van deze bomen is minimaal 180 centimeter. De fruitbomen hebben een stevige, dikke stam en groeien op elke bodem. Het zijn prachtige, volwassen bomen die weinig onderhoud nodig hebben. De prachtig levende bomen zijn al vruchtdragend en geven een grote hoeveelheid vruchten. Je hebt er dan ook direct plezier van. Ze zijn gewend aan het Nederlandse klimaat en staan geweldig in je tuin of op het terras. Je waant je in uw eigen tuin in de prachtige Nederlandse boomgaarden.

 

Zware Hoogstam Fruitbomen kopen bij Bomenenzo.nl:

De Zware Hoogstam Fruitbomen kopen doe je eenvoudig bij kwekerij Bomenenzo.nl. Je vindt bij ons meerdere appelbomen, zoals de Appelboom Jonagold, Appelboom Elstar, Appelboom Goudreinet en de Oude Druivenstruik. Kom eens langs bij onze kwekerij in Lienden om ze te bekijken. Ook ben je natuurlijk van harte welkom voor vragen of advies. 

 

Zware Hoogstam Fruitbomen verzorgen:

Oude fruitbomen zijn makkelijk te verzorgen, omdat ze al volwassen zijn en dus ook al een grote hoeveelheid vrucht dragen. Wel kunnen er schimmels en bacteriën op ontstaan, maar als je dit af en toe controleert en de boom snoeit, kan het makkelijk voorkomen worden. Na het snoeien kun je de boom het beste bemesten.

 

Zware Hoogstam Fruitbomen snoeien:

Het snoeien van oude fruitbomen kan het beste in de winter gedaan worden, in januari of februari, bij droog en vorstvrij weer. De takken die omhoog groeien kun je dan wegsnoeien. Geef na het snoeien mest.

 

Zware Hoogstam Fruitbomen planten:

De oude fruitbomen kunnen tegen een stootje en de meeste levende bomen kunnen het hele jaar door geplant worden, als het niet vriest en de grond niet te nat is. Daarnaast houden de meeste fruitbomen van een zonnige plek. 

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00