Oude druivenstruik

Vitis vinifera

v.a.: € 450,00

Formaat
Stamhoogte 150-160cm, Totaalhoogte 200-225cm
€ 450,00
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

De Oude Druivenstruik is een aanwinst voor uw tuin. Deze bomen komen uit wijngaarden in Zuid-Europa en zijn meer dan 40 jaar oud.
Deze oude druiven zijn zelfbestuivend. U kunt de struik in een grote pot plaatsen of in de volle grond. De druivenboom bloeit in juni met kleine bloempjes. Deze bloempjes geuren bij zonnig weer heerlijk.

Onze voordelen:

De oude druivenboom is een zelfbestuiver, wat betekend dat hij geen andere druivensoort nodig heeft om vruchten te kunnen groeien. In juni zullen er kleine witte bloempjes aan de struik verschijnen die bijen en vlinders naar de tuin trekken. Na de bestuiving van de insecten zullen er dan ook druiven gaan groeien. De groene druiven zijn heerlijk en erg geschikt voor consumptie. De druivenstruik staat het liefst op een zonnige, beschutte plek. De plant kan zowel in een pot als in de grond geplant worden. De druivenstruik is redelijk winterhard tot -12 graden. Bij langdurige vorst kunt u het best de struik inpakken in vliesdoek.

Lees meer
De oude druivenstruik kan zowel in de grond als in een pot geplant worden. De druivenstruik kunt u het best snoeien rond januari/februari wanneer het droog en vorstvrij is. U knipt de struik terug op 3-4 knoppen. Bemest na het snoeien de druivenstruik met organische mest.
Lees meer
Gelijk na het aanplanten dient u voldoende water te geven aan de druivenstruik, zodat de wortels goed aan de bodem kunnen wennen. Geef in de begin periode na aanplanten water tijdens droogte. Is het langer dan een week droog? Geen dan één emmer water. Is het ook erg warm, dan geeft u twee tot drie keer per week water. Na het eerste jaar na aanplanten hoeft u alleen nog maar water te geven tijdens langdurig hitte en droogte. Bemest de struik na het snoeien.
Lees meer
De druif staat graag in een vruchtbare, niet te vochtige grond op een beschutte en zonnige standplaats. Graaf een ruim gat waar het wortelstelsel of de kluit gemakkelijk in past. Meng de uitgegraven grond met aanplant grond om zo de plant te voorzien van genoeg voedingstoffen. Plaats de plant in het gat en vul het gat aan met de gemengde grond. Druk goed aan en geef voldoende water.

 

Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Oude druivenstruik
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Hebben de druiven wel pitjes?

De oude druif is van origine een wijndruif. De vruchten zijn wat zuurder, maar je kan ze wel zo eten. Ook zitten er pitten in de vruchtjes.

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!