Beste klant, Tijdens onze vakantie van 25 juli t/m 15 augustus zijn wij vanwege mindere bezetting, telefonisch beperkt bereikbaar. Wilt u ons bedrijf bezoeken, dan vragen wij om v.t.v een afspraak te maken.  Op zaterdag: 25 juli, 1, 8 en 15 augustus zijn wij gesloten.

Bestellingen en offertes proberen wij z.s.m. te verwerken. De levertijd kan iets langer duren. Wij hopen op uw begrip.

Druivenstruik
vragen? 0344 22 81 00

Druivenplanten online kopen

Een Druivenplant is een echte aanwinst voor in uw tuin. De planten zijn meestal zelfbestuivend en kunnen in iedere tuin geplant worden. De plant bloeit in juni met kleine bloempjes. Deze bloempjes geuren bij zonnig weer heerlijk. Lekkere tafeldruiven zijn de Regent, Bianca en Boskoop Glory. Sinds kort hebben we ook de pitloze Himrod en de blauwe pitloze Glenora.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

Druivenplanten kopen:

De Druivenplant is een prachtig aanwinst in uw tuin. Druivenplanten geven in de zomer heerlijke vruchten. De druif is een plant waarvan de takken in een bepaalde richting worden geleid. In de lente ontstaan er trosjes waaruit na de bestuiving druiven groeien. Druiven zijn winterhard en kunnen goed gehouden worden in een plantenbak. U kunt de Druif Vitis eventueel ook verplaatsen. Let er dan op dat u zoveel mogelijk wortels uitgraaft, zodat deze niet beschadigen. Er bestaan planten met blauwe druiven en witte varianten. De druivenplanten kunnen wat last krijgen van ziekten en plagen, zoals schimmel. Voorkom dit door de aangetaste bladeren snel te verwijderen.

Druivenplanten kopen bij Bomenenzo.nl:

De prachtige Druivenstruik kopen doet u makkelijk en snel online bij kwekerij Bomenenzo.nl. Kom ook eens langs bij onze kwekerij in Lienden om de druivenplanten en andere fruitbomen te bewonderen. Natuurlijk kunt u ook langskomen voor vragen of advies. U vindt bij ons onder andere de Druif Boskoop Glory, de Blauwe Druif, de jonge Druivenstruik, maar ook groenblijvende bomen, vaste planten, Japanse Esdoorns en exotische planten. Bij ons bent u verzekerd van een veilige betaling en de laagste prijs.

Druivenplanten verzorgen:

De Druivenplant vereist niet veel verzorging. Geef in het voorjaar en in de zomerperiode de Druif Vitis Vinifera wat organische meststof. U zult de Druif zo nog meer gaan laten groeien. Deze zal beter vrucht geven en u kunt al snel druiven oogsten. Geef in de zomer extra water aan de struik, maar zorg ervoor dat de Druif niet continu nat staat. Dit kan wortelrot veroorzaken en de struik kan op die manier doodgaan.

Druivenplanten snoeien:

U kunt de plant in de winter snoeien. De druiven snoeien doet u in ieder geval in januari/februari bij droog en vorstvrij weer. Knip dan terug op 3 à 4 knoppen. In juni kunt ook eventueel de druiven snoeien en de blaadjes die voor de trossen hangen weghalen. Op die manier krijgen de trossen meer licht en zullen ze rijpen. Bemest de druif na het snoeien met organische mest. De plant kan wat last krijgen van ziekten en plagen, zoals schimmel. Voorkom dit door de aangetaste bladeren snel weg te halen.

Druivenplanten planten:

De Druivenplant staat het liefst op een zonnige en beschutte plek. Zorg ervoor dat de grond goed doorlatend is en voldoende kalk bevat. Graaf een ruim gat voor het druiven planten en verwijder de jute doek of ijzeren korf niet. Plant de struik vervolgens op de juiste diepte, met de wortels net onder de grond. Vul het gat na het druiven planten aan met een mengsel van aanplantgrond en de uitgegraven aarde. U kunt eventueel de Druif Vitis ook verplaatsen en de druiven stekken. Let er dan op dat u zoveel mogelijk wortels uitgraaft, zodat deze niet beschadigen.

Bij Bomenenzo vindt u onder andere de Blauwe Druif Boskoopse Glorie, Witte Druif Bianca, de jonge Druivenstruik, maar ook groenblijvende bomen, vaste planten, Japanse Esdoorns en exotische planten. Bij ons bent u verzekerd van een veilige betaling en de laagste prijs.