Blauwe druif Boskoop Glorie

Vitis vinifera Boskoop Glorie

v.a.: € 7,95

Formaat
Hoogte 40-60cm
€ 7,95
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300,--.
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor €15,00.

Boskoop glorie is een ideale druif voor het Nederlandse klimaat. De Boskoop glorie wordt ook wel glorie van Boskoop genoemd en is een van de beste en meest bekende druivensoort van Nederland. De Glorie van Boskoop geeft smakelijke diepblauwe vruchten.

Onze voordelen:

De Blauwe druif Boskoop Glorie is de beste soort druif voor ons klimaat en geeft dan ook ontzettend veel heerlijke druiven. De Boskoop Glorie wordt niet alleen geprezen door de druiven, maar ook door haar sierlijke blad. Voor de druiven aan de Glorie hangen bloeit de druiven plant eerst met onopvallende groengele bloemen in kleine trossen bijeen. De blauwe druif Boskoop komt op een wijnstok en is gemakkelijk te onderhouden. De blauwe druiven zijn erg zoet en smaakvol. In september is het tijd om de druiven te plukken én te genieten van de heerlijke smaak.

Lees meer
De blauwe druif Boskoop Glorie kan het best tegen een muur op schutting op het zuiden geplaats worden in een voedzame grond. Om de Boskoop Glorie te onderhouden moeten de lange raken zorgvuldig worden gesnoeid en aangebonden. In de late winter (december-januari) kunt u alle zijtakken tot op 1 /2 ogen worden gesnoeid. Behoudt alleen de gesteltakken, mist hier ruimte voor is. Daarnaast dient u ná de bloei gelijk de bloeiende takken twee bladeren voorbij de bloemen af te snoeien. Dan zullen de druiven zich gaan ontwikkelen.
Lees meer
Gelijk na het aanplanten dient u voldoende water te geven aan de Blauwe druif, zodat de wortels goed aan de bodem kunnen wennen. Geef in de begin periode na aanplanten water tijdens droogte. Is het langer dan een week droog? Geen dan één emmer water. Is het ook erg warm, dan geeft u twee tot drie keer per week water. Na het eerste jaar na aanplanten hoeft u alleen nog maar water te geven tijdens langdurig hitte en droogte. Bemest de Druif plant na het snoeien.
Lees meer
De druif staat graag op een vruchtbare grond op een zonnige/ halfschaduw standplaats tegen een muur, pergola of schutting. Graaf een ruim gat waar het wortelstelsel of de kluit gemakkelijk in past. Meng de uitgegraven grond met aanplant grond om zo de plant te voorzien van genoeg voedingstoffen. Plaats de plant in het gat en vul het gat aan met de gemengde grond. Druk goed aan en geef voldoende water.
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Blauwe druif Boskoop Glorie
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
Hoe veel afstand tussen de planten?

Een Druif is een klimplant. Als een druif een muur moet beklimmen, adviseren wij om de planten ongeveer 1mtr uit elkaar te plaatsen. Bij een pergola kun je bij aan weerszijden van een paal de druif plaatsen.

Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!