Aanbieding 5 soorten druiven

5 Soorten druiven

v.a.: € 35,00

Formaat
Hoogte 40-60cm
€ 35,00
Prijs totaal
delivery icon

Gratis thuis bezorgd vanaf € 300
Een kleinere bestelling brengen we bij jou thuis voor 15,00.

Met deze aanbieding krijgt u een diverse mix van vijf verschillende soorten druiven! Zo geniet u van zowel geel/groene- als blauw/rode druiven en hebben ze verschillende rijptijden waardoor u een lange tijd voorzien wordt van heerlijke druiven. Alle druiven hebben hun eigen unieke smaak en zijn allen geschikt als zowel tafeldruif als wijndruif. De soorten die aan deze struik groeien zijn de Vitis Solaris, Vitis Boskoops Glorie, Vitis Regent, Vitis Fanny en Vitis Katharina. Wilt u écht iets bijzonders en divers in uw tuin, dan is deze druivenstruik-set de juiste keus!

Onze voordelen:

Met deze druivenstruik-set haalt u echt iets bijzonders in huis – of in de tuin eigenlijk-, zo heeft u maar liefst 5 verschillende soorten druiven! Zo geniet u van verschillende soorten en smaken druiven en dat allemaal aan één struik. Aan deze druif groeien de Vitis Solaris, Vitis Boskoops Glorie, Vitis Regent, Vitis Fanny en de Vitis Katharina. Aan de struik groeien heerlijke druiven in verschillende kleuren én smaken. De Solaris druif is een vroeg rijpende en groene druif soort met een heerlijke zoete smaak. De Boskoops Glorie druif daarentegen is blauw van kleur en erg zoet en smaakvol. De Regent druif is zoet en aromatisch en Fanny is een gele druif met een zoete muskaat aroma en dunne schil. De Fanny druif zal rijpen rond september. De Katharina is daarentegen een latere rijper en zal rond oktober geplukt kunnen worden. Zo geniet u een lange tijd van verschillende soorten druiven die allemaal zowel een heerlijke tafeldruif als wijndruif zijn. De struik staat het liefst op een zonnige plek in de tuin en heeft een klimconstructie nodig, zoals een muur of pergola.

Lees meer
De druivenstruik kan zowel een zomer- als wintersnoei goed gebruiken. Het doel van de zomersnoei is het verwijderen van takken, zodat alleen sterke scheuten door groeien. De scheuten die bijvoorbeeld niet goed te leiden zijn, kunt u gewoon wegknippen. Ook wanneer er te veel jonge scheuten bij elkaar groeien kunt u dit snoeien. Dit kunt u gedurende de zomer een paar keer herhalen. Dit zal er voor zorgen dat alle groeikracht van de struik naar de druiventrossen gaat. Let er op dat de druiventrossen genoeg zonlicht krijgen. De tweede snoeibeurt vindt plaats in de winter. Snoei echter niet tijdens vorst. Tijdens deze snoei kort u de houtachtige takken in. Zo blijft de struik een goede vorm houden. Rond februari dient u een handje kalk rond de struik strooien zodat de bodem kalkrijk blijf. Bemest rond maart/ april de struik met organische mest.
Lees meer
De druivenstruik heeft de eerste periode na aanplanten behoefte aan water met regelmaat. Geef daarom één keer per week water wanneer het een week droog geweest is. Wanneer de tempraturen ook nog hoog zijn kunt u twee tot drie keer per week water geven. Geef alleen nooit water tijdens periodes met vorst. Na het eerste jaar hoeft u eigenlijk alleen water te geven tijdens langdurige droge- en warme periodes, zoals in de zomermaanden veelal voorkomt.
Lees meer
De struik groeit het best op een zonnige, beschutte standplaats bij een klimconstructie, zoals een zuidmuur. De struik staat het liefst in een kalkrijke bodem. Graaf een gat dat iets breder en dieper is dan de wortels van de plant. Maak het gat goed los zodat er geen water in blijft staan. Dompel de plant in een emmer water, hierdoor kunnen de haarwortels van de plant zich goed volzuigen met water. Verwijder de pot om de wortels voorzichtig en zet de plant in het plantgat. Meng de uitgegraven aarde met Vivimus Fruit en vul hiermee het aanplant gat op. Vivimus zorgt er voor dat uw plant alle benodigde voedingstoffen krijgt voor een goede en gezonde start. Druk het gat stevig aan en geef daarna voldoende water.
Lees meer
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Aanbieding 5 soorten druiven
Uw waardering
Wat iedereen wil weten:
No Questions
Staat jouw vraag er niet tussen? Niet getreurd, stel hem aan ons!