Tuin Planten Divers
Ben je op zoek naar een originele tuinplant, kijk dan eens in onze categorie diverse tuinplanten. Hier hebben we mooie tuinplanten verzameld, die jouw tuin opfleuren met hun decoratieve bladeren en/of prachtige bloei. Van groene struiken tot praktische bodembedekkers en exotische bloeiers!

Tuin Planten Divers

Van hoog naar laag sorteren

Tuin Planten Divers

Van hoog naar laag sorteren
 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa.Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en planten. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

In deze categorie hebben wij voor je een aantal mooie tuinplanten verzameld. Deze tuinplanten hebben verschillende kleuren bloemen en zijn verschillend van soort, groei en formaat. Wij bieden je onder andere struiken, klimop en bodembedekkers.

Tuinplanten kunnen op iedere normale tuingrond geplant worden. Twijfel je over de kwaliteit van uw grond kun je eventueel aanplantgrond erdoor mengen. Aanplantgrond kunnen wij leveren in zakken van 40 Liter of 70 Liter.

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00