Tuin Planten Divers
vragen? 0344 22 81 00

Tuinplanten kopen van de kwekerij

Hier vindt u diverse soorten tuinplanten die winterhard zijn en groenblijvend. De agapanthus en de Ceanothus geven bloemen en zijn zeer geschikt voor in borders. De Hedera helix Arborescens groeit struikvormig en geeft na de fijne bloemetjes zwarte besjes. Tuinplanten groeien op iedere normale tuingrond.

Van hoog naar laag sorteren
Van hoog naar laag sorteren

In deze categorie hebben wij voor u een aantal mooie tuinplanten verzameld. Deze tuinplanten hebben verschillende kleuren bloemen en zijn verschillend van soort, groei en formaat. Wij bieden u onder andere struiken, klimop en bodembedekkers.

Tuinplanten kunnen op iedere normale tuingrond geplant worden. Twijfelt u over de kwaliteit van uw grond kunt u eventueel aanplantgrond erdoor mengen. Aanplantgrond kunnen wij leveren in zakken van 40 Liter of 70 Liter.

Bomenenzo

Beste klant, op dinsdag 19 november is ons bedrijf gesloten. Deze dag wordt bij ons het asbestdak verwijderd en kunt u niet op ons bedrijf terecht. Op woensdag, donderdag en vrijdag is ons bedrijf wel te bezoeken, maar zijn er werkzaamheden bezig ivm plaatsing nieuw dak en zonnepalen. Onze excuses voor dit ongemak.