Mediterrane Bomen
Zuidelijke toppers voor een heerlijk zomerse sfeer.

Mediterane planten en bomen komen oorspronkelijk uit het Middellandse zeegebied. De meeste soorten staan dan ook het liefst op een zonnige plaats in je tuin. Per product wordt aangegeven of deze winterhard is en welke verzorging de boom nodig heeft. O.a. heerlijk citrusfruit, mooie palmen en bamboe.

 

“Ik ben opgegroeid tussen de bomen, de passie zit diepgeworteld en dat wil ik graag delen”.

De 4 onmisbare elementen voor een bloeiende tuin:

small bg

Goede grond. Onze bomen en planten groeien op in dé kwekerijen-streek van Europa. Hier liggen de wortels van sterke gezonde bomen en planten.

small bg

Voldoende water en voeding. Onze bomen en planten wanen zich in een 5-sterren hotel. Haute-nature, bij ons krijgen ze de beste zorg.

small bg

Zon, frisse lucht, een heerlijk briesje. Onze bomen en planten hebben niks te klagen in Lienden. Het is hier goed toeven.

small bg

Liefde. Wij geven iedere dag 110% liefde aan onze bomen en platen. En daar krijgen wij een heleboel liefde voor terug.

Mediterrane bomen en planten komen van oorsprong uit de warme delen van Europa. Bij deze bomen kun je denken aan Olijven, Palmen, Citrussen, Bamboe en Cipressen. De bomen die wij je bieden zijn geschikt voor het Nederlandse klimaat. De mediterrane planten die je bij ons koopt worden voor een groot deel geimporteerd uit Italië. 

Heb je een speciaal soort nodig? Zoek je naar een speciale maat?

Neem contact op door te bellen met 0344-228100 of stuur een e-mail naar info@bomenenzo.nl

Lees meer

call us icon

Neem contact op: 0344 22 81 00