Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze webshop is open, onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek tot nader berichtgeving. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Vanwege extreme drukte is de levertijd langer dan u van ons gewend bent.  Lees meer.....

Mediterrane Bomen
vragen? 0344 22 81 00

Mediteranne Bomen online bestellen

Mediterane planten en bomen komen oorspronkelijk uit het middellandse zeegebied. De meeste soorten staan dan ook het liefst op een zonnige plaats in uw tuin. Per product wordt aangegeven of deze winterhard is en welke verzorging de boom nodig heeft. O.a. heerlijk citrusfruit, mooie palmen en bamboe.

  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren
  1. 1
  2. 2
Van hoog naar laag sorteren

Mediterrane bomen en planten komen van oorsprong uit de warme delen van Europa. Bij deze bomen kunt u denken aan Olijven, Palmen, Citrussen, Bamboe en Cipressen. De bomen die wij u bieden zijn geschikt voor het Nederlandse klimaat. De mediterrane planten die u bij ons koopt worden voor een groot deel geimporteerd uit Italië. 

Heeft u een speciaal soort nodig? Zoekt u naar een speciale maat?

Neem contact op door te bellen met 085 4890505 of stuur een e-mail naar info@bomenenzo.nl

Bomenenzo

Beste klant, voor u en onze gezondheid ivm het Corona-virus hebben wij de volgende maatregelen genomen: Onze kwekerij blijft gesloten voor bezoek nader berichtgeving, onze webshop blijft wel open. Indien u producten wilt afhalen, verzoeken wij u om deze online te bestellen en te betalen. Als uw bestelling klaar staat ontvangt u van ons een bericht. Wij geven geen handen, nemen ruim afstand (minimaal 1,5mtr) als u bij ons op de kwekerij komt om uw bestelling af te halen.